Özel Otomatik Güncellenebilen Gelişmiş Promosyon Kodu + Mysql Bağlantılı , Site Bağlantılı Skript

JDPusuhMyFace

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gelişmiş Bir Sunucu Olmak mı istiyorsun ?
Merhaba değerli arkadaşlar bugün sizlere Promosyon Kodu tanıtacağım;

Peki Neden Güncelliyorsunuz?

- Skript Bugları (JDPowerTeam Gurubu Tarafından Güncellenecek)
- Skript Özellikleri (JDPowerTeam Gurubu Tarafından Güncellenecek)
- Skript Yenilikleri (JDPowerTeam Gurubu Tarafından Güncellenecek)
- Skript Hizmeti (JDPowerTeam Özel Programı üzerinden %100 destek alarak skriptlerinizi güncelleme şansı)

Evet bu skript daha önce görmediğiniz kadar özellik taşıyacaktır , bir tek promosyon kodu deyil biz JDPowerTeam Ailesi olarak sizlere %100 skript olanağı sağlıyacağız gelişmiş ekibimiz tarafından yapılmaktadır , ve bu skriptleri nasıl alacağız derseniz bu skriptleri özel program sayesinde yani kısacası bizim c++ , c# ile kodladığımız program ile otomatik bir şekilde yayınladığımız skriptleri görebileceksiniz ve indirebileceksiniz.(sadece tek tıklama ile) bu program sadece üye olan ve bizim tarafımızca onaylanan kullanıcılar giriş yapabilecektir.

JDPowerTeam Ailesi Olarak Sizlere Skript Hizmeti Vereceğiz !
Burası Şuanlık Skriptin 1.0.0(Beta) Sürümü (Her hangi bir bug yoktur)

Evet skriptimizin 1.0.0(Beta) Sürümü tüm buglar çözülmüştür ve bug yoktur.

ÇOK YAKINDA PROGRAMIMIZ YAYINA GİRECEKTİR , PROGRAM İLE BU SKRİPTLERİ BİZİM SAYEMİZDE İNDİREBİLECEKSİNİZ.
Satın Alımlar ve Teklifler için Aşağıdaki Adreslerimize Ulaşabilirsiniz.
İletişim Facebook Adresimiz : https://www.facebook.com/JDPowarTeam/?ref=bookmarks

BySefo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef bunu kullananlar, yan hesap açarakta kullanıyor bu yüzden çok saçma bir skript.

JDPusuhMyFace

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skript Satılık deyildir arkadaşlar , ücretsiz olarak yapıp vereceğiz yanlış düşünmeyin, emeğe saygı gösterirseniz sevinirim.

Malesef bunu kullananlar, yan hesap açarakta kullanıyor bu yüzden çok saçma bir skript.
Dediğinizden bişe anlamadım , "yan hesap açarakta kullanıyor bu yüzden çok saçma bir skript." bu cümleyi tekrar düşünürmüsünüz ? yan hesap açarak hiçbir şekilde kullanıcı o kodu bir daha kullanamıyor, yani bug yok kısacası olsa bile kapatmaya çalışıyoruz. değerli yorumunuz için teşekkürler!

satın almaya değer bir skript olduğunu düşünmüyorum
Saten satmıyoruz kardeşim :)

Son düzenleme:

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript Satılık deyildir arkadaşlar , ücretsiz olarak yapıp vereceğiz yanlış düşünmeyin, emeğe saygı gösterirseniz sevinirim.

Dediğinizden bişe anlamadım , "yan hesap açarakta kullanıyor bu yüzden çok saçma bir skript." bu cümleyi tekrar düşünürmüsünüz ? yan hesap açarak hiçbir şekilde kullanıcı o kodu bir daha kullanamıyor, yani bug yok kısacası olsa bile kapatmaya çalışıyoruz. değerli yorumunuz için teşekkürler!

Saten satmıyoruz kardeşim :)
Yan hesab açılarak ödül istendiği kadar alınabilir

JDPusuhMyFace

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yan hesab açılarak ödül istendiği kadar alınabilir
Hocam , yan hesap açarak o kodu veya sallama kod yapsa dahi o kod geçersiz oluyor...denendimi derseniz evet :) ama belki bundan bahsetmediniz aklınızda olan buglari söylerseniz sevinirim ... Bu arada kod nere depolaniyor derseniz txt dosyasına veya veritabanına.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam , yan hesap açarak o kodu veya sallama kod yapsa dahi o kod geçersiz oluyor...denendimi derseniz evet :) ama belki bundan bahsetmediniz aklınızda olan buglari söylerseniz sevinirim ... Bu arada kod nere depolaniyor derseniz txt dosyasına veya veritabanına.
nasıl yani. Adam açar yan hesabını aynı kodu tekrar girer

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kadar neden ısrarlısınız , "yan hesap açarak o kodu veya sallama kod yapsa dahi o kod geçersiz oluyor" demiştim yani kısacası kullanamıyor... sanırım görmediniz.
peki bu işi nasıl yapıyorsunuz ? skriptin mantığı şöyle değilmi
ilk önce bi yetkili /kodekle adana yazıyo ondan sonra oyuncular /kod adana yazınca ödül kazanıyor ?

JDPusuhMyFace

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
peki bu işi nasıl yapıyorsunuz ? skriptin mantığı şöyle değilmi
ilk önce bi yetkili /kodekle adana yazıyo ondan sonra oyuncular /kod adana yazınca ödül kazanıyor ?

Mantık şu şekilde işleniyor adım adım.

- Yetkili biri /kodekle test1 : Belirlediğiniz kodu belirlediğiniz bölüme kod depolanır birden çok kod depolanabilir.(FTP,Mysql,txt dosyası)
- Oyuncu /kod test1 : Yazınca Belirlenen Ödüller Alınır , ve bu kullanılan kod tamamen silinir.(tekrar alamaz,başka hesap ile alamaz)
- Yetkili Biri /kodsil test1 : Yazarak Kod Silinir.(oyuncu kodu kullanamaz.)
- Yetkili Biri /Kodliste : Yazarak Mevcut Aktif Kullanabilen kodları gösterir.(bunun sayesinde yanlış kod yazarsanız görürsünüz ve silersiniz)

Şuanki mantık bu şekilde devam etmek'de ileriki skript sürümünde dahada gelişecektir.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantık şu şekilde işleniyor adım adım.

- Yetkili biri /kodekle test1 : Belirlediğiniz kodu belirlediğiniz bölüme kod depolanır birden çok kod depolanabilir.(FTP,Mysql,txt dosyası)
- Oyuncu /kod test1 : Yazınca Belirlenen Ödüller Alınır , ve bu kullanılan kod tamamen silinir.(tekrar alamaz,başka hesap ile alamaz)
- Yetkili Biri /kodsil test1 : Yazarak Kod Silinir.(oyuncu kodu kullanamaz.)
- Yetkili Biri /Kodliste : Yazarak Mevcut Aktif Kullanabilen kodları gösterir.(bunun sayesinde yanlış kod yazarsanız görürsünüz ve silersiniz)

Şuanki mantık bu şekilde devam etmek'de ileriki skript sürümünde dahada gelişecektir.
hee anladım kod 1 kereliğine kullanılıyomuş .D