Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Madem Böyle bir fotaraf attı bu çocuk size Olayi anlatıyım Bunun bir akadaş vardı hamnetwork gibi bir adı vardı bende bunların sunucusuna gitim gelişmemişti ozmanlar sunucum hub değildi ben hub olsun diye sunucumu bunların sunuculu ile birleştirelim dedim ana kurucuları kabul etti ama daha sonra bana ana kurucu gibi tanitan şahis gerçek ana kurucus değişmiş ve vds bilgileri sadce sen ben o biliyor dedi daha sonra bu arkaş makian bilgirini biliyormuş yani 4 kişi oluyor ben güncelleştirmeler yapıyordum bi anda bu cocuk skypede makinaya girmem lazım dedi serverde admin dedi ve bende gir dedim daha sonra tüm ayyildiz network v1 paketini çaldı ve ardından şifresini değiştirdi ardından makina bilgilarini ve herşeyi değiştimiş bizde bende bunun yaptığına sinirlendim tabii ki sizde olsanız sinirlenirsiniz ardından bu yaptıpının sanal suc olduğunu beli etmek için ve biraz korkutup makina şifresini istedim ama çocuk dalga geçti ve hakaret etti bende skype konuşmaları ana kurucu diye kendini tanitan cocuk bunları yazdım ardından çocuk bana küfür etti ve konusmaya çaliştiğimdada dalga geçti bende bıraktım baya bir sinirlendim ertesi günde zaten tüm aktif olan sunucuları kapatım çünkü bilgilerimz ve emeğimiz çalişti şayet siz bu durumda olsanız belki hakkızı ararsınız ama ben Allah haval ettim ve tüm haklarımı haram ettim bu mesajı tüm okuyan arkadaşlar isteyen bana inanır beni taniyorsunuz zaten çok uzun bir zamandır sunucu açmaktayim yani birçok kişi mutlaka beni tanimasada adını duymuştur bu adımı karalama hareketinden başka bir şey değildir. saygılarımla iyi forumlar.
Süper Ötesi Bir Sunucuya Hazir ol Ayyildiz Network 2.0 Paketi Hazir Tüm her şey ve harita ve ekletentileri hatta kendi launcheri ile birlikte 150 Dolara Analaşak Skype Ayyildiznw Mail [email protected] +20 Hazir Paketim var - HARİTALAR DAHİL.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.