Sezdolonoid400
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam arkadaşlar ben Sezdolonoid.
Şunla başlamak istiyorum ki aklıma şu son günlerde hiç fikir gelmiyor o yüzden bana fikir yardımında bulunursanız sevinirim. (tabi fikiriniz varsa
)
Neyse başlayalım.
Bu skript oyuna özel yay ve itemler ekliyor.
İlk başta taşları yapmakla başlayalım.
Oyuna taşlar ekleniyor ve bu taşlar: Servet Taşı ve Donduran Taş olmak üzere 2 tane taş.
Bir tanede Kan ekleniyor. Kan'ın yapımı zor ama 200'de 1 şansla birini kestiğinde düşebiliyor.
Servet Taşı yapımı:
Servet Taşı kırılmazlık 1 büyüsü olan ve ismi mavi renkle Servet Tasi yazan bir elmastır.
Donduran Taş yapımı:
Donduran Taş kırılmazlık 1 büyüsü olan ve ismi koyu yeşil renkle Donduran Tas yazan bir emerald'dır.
Ve en son Kan:
#NOT : Elmas olanlar Servet Taşı, Emerald olanlar Donduran Taş'tır.
Kan kırılmazlık 1 büyüsü olan ve ismi koyu kırmızı ile Kan yazan bir redstonedur.
Taşlarımızı ve Kan'ımızı yapmayı öğrendik. Şimdi yaylara geçelim.
İlk yayımız Servet Yayı.
Servet Yayı ile herhangi bir entity(mob,oyuncu vs.) vurduğumuzda belli bir şansla elmas,zümrüt,altın ve demir gelir.
Yapımı:
#NOT: Elmas olanlar Servet Taşıdır.
Sonra donduran yaya geçelim. Donduran Yay ile birini vurduğunuzda rakip 1 saniye boyunca hiçbir şekilde kımıldayamaz. Takım savaşları için ideal bir yay.
Yapımı:
#NOT: Zümrüt olanlar Donduran Taş'dır.
Ve geldik en güzel yayımıza: Kan İçen Yay.
Kan İçen Yay'ın çok güzel bir özelliği var: Eğer birisi bu yayla katlederseniz maximum kalbiniz 1 kalp artar!
En fazla 30 kalbe kadar çıkabilirsiniz ama maliyeti oldukça büyüktür.
Kan İçen Yay'ın yapımı:
#NOT: Redstone'lar Kan'dır.
Evet arkadaşlar skript bu kadar. Aklıma bi tek bu geldiği için bu biraz basit bir skript hatta baya basit bir skript oldu ama sunucular için kullanışlı olabileceğini düşünüyorum. İyi günler.
#DIKKAT: SkQuery plugini gerektirir.
KOD:
Şunla başlamak istiyorum ki aklıma şu son günlerde hiç fikir gelmiyor o yüzden bana fikir yardımında bulunursanız sevinirim. (tabi fikiriniz varsa
Neyse başlayalım.
Bu skript oyuna özel yay ve itemler ekliyor.
İlk başta taşları yapmakla başlayalım.
Oyuna taşlar ekleniyor ve bu taşlar: Servet Taşı ve Donduran Taş olmak üzere 2 tane taş.
Bir tanede Kan ekleniyor. Kan'ın yapımı zor ama 200'de 1 şansla birini kestiğinde düşebiliyor.
Servet Taşı yapımı:
Servet Taşı kırılmazlık 1 büyüsü olan ve ismi mavi renkle Servet Tasi yazan bir elmastır.
Donduran Taş yapımı:
Donduran Taş kırılmazlık 1 büyüsü olan ve ismi koyu yeşil renkle Donduran Tas yazan bir emerald'dır.
Ve en son Kan:
#NOT : Elmas olanlar Servet Taşı, Emerald olanlar Donduran Taş'tır.
Kan kırılmazlık 1 büyüsü olan ve ismi koyu kırmızı ile Kan yazan bir redstonedur.
Taşlarımızı ve Kan'ımızı yapmayı öğrendik. Şimdi yaylara geçelim.
İlk yayımız Servet Yayı.
Servet Yayı ile herhangi bir entity(mob,oyuncu vs.) vurduğumuzda belli bir şansla elmas,zümrüt,altın ve demir gelir.
Yapımı:
#NOT: Elmas olanlar Servet Taşıdır.
Sonra donduran yaya geçelim. Donduran Yay ile birini vurduğunuzda rakip 1 saniye boyunca hiçbir şekilde kımıldayamaz. Takım savaşları için ideal bir yay.
Yapımı:
#NOT: Zümrüt olanlar Donduran Taş'dır.
Ve geldik en güzel yayımıza: Kan İçen Yay.
Kan İçen Yay'ın çok güzel bir özelliği var: Eğer birisi bu yayla katlederseniz maximum kalbiniz 1 kalp artar!
En fazla 30 kalbe kadar çıkabilirsiniz ama maliyeti oldukça büyüktür.
Kan İçen Yay'ın yapımı:
#NOT: Redstone'lar Kan'dır.
Evet arkadaşlar skript bu kadar. Aklıma bi tek bu geldiği için bu biraz basit bir skript hatta baya basit bir skript oldu ama sunucular için kullanışlı olabileceğini düşünüyorum. İyi günler.
#DIKKAT: SkQuery plugini gerektirir.
KOD:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: