Yardım Offline oynama imkanı

sonic4

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaz ma sı nız force uptadeye basarsan internetsiz amazon hatası not download hatasıda minecraftın içi boş :(

cengizmahir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
oyunu indirdikten sonra aplication data da minecraftklasörü var. onunla alakalı olabilir. indirilen klasörlerin aynısı ordada var

cengizmahir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
işte bunları aplication >.minecraft klasörüne yapıştırırsan belki açılır,

bu arada siteniz çok güzel olmuş

Ekli dosyalar

• debug.stitched_items.png
    debug.stitched_items.png
    77.4 KB · Görüntüleme: 397
  • debug.stitched_terrain.png
    debug.stitched_terrain.png
    120.1 KB · Görüntüleme: 593
  • options.txt
    970 bayt · Görüntüleme: 554

ata arınç

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben sanırım biliyorum bazılarınızın bildiği gibi sahte minecraft ı ilk açın ca veya force update ye tıklıyınca bir indirme yapar bu indirme %appdata% daki minecraft dosyasıdır . eğer bu dosya düzgün bir şekilde varsa gerçek minecraft launcher a girip sahtesinde ki gibi sağ altaki isim yerine isim şifre yerine rasgele sayılar yazıp oyuna girer seniz sağ altaki yerde try again ve playoflayn diye yazan buton açık olacaktır

furkankrkc

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
bende play butonu geliyor tıklıyorum dowloading yazıyor yesil bise cıkıyor doluyor sonra acılmıyor bide bazen gine play butonu geliyor tıklıyorum loading yazıyor sonra dolmuyor acılmıyor irtibat
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bende play butonu geliyor tıklıyorum dowloading yazıyor yesil bise cıkıyor doluyor sonra acılmıyor bide bazen gine play butonu geliyor tıklıyorum loading yazıyor sonra dolmuyor acılmıyor irtibat
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
konu acılalı 3sene olmuşsende 2senelikhort yapmissin buda forum kurallarına aykırı:sinirli:
üstelik anlattıkların konuylada alakasız<_<
bu yaptıgın 2 kural ihlalinden sonra sana pre al geçer diyorum :p

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFffffffFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Post kasma confirmed :D