konu acılalı 3sene olmuşsende 2senelikhort yapmissin buda forum kurallarına aykırıbende play butonu geliyor tıklıyorum dowloading yazıyor yesil bise cıkıyor doluyor sonra acılmıyor bide bazen gine play butonu geliyor tıklıyorum loading yazıyor sonra dolmuyor acılmıyor irtibatLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Post kasma confirmedOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFffffffFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bilmem farkındamısın 2senelik bir msja yorum yazdın B)Post kasma confirmed![]()
Evet ama hortlatan ben değilim.bilmem farkındamısın 2senelik bir msja yorum yazdın B)