Yardım Offline oynama imkanı

teremola99

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tatile gidicem ve orta muhtemelen internet olmayacak ve bu oyunu internet olmadan yani offline biçimde oynma şansım var mı ?

echo122

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu satın aldıysan da, almadıysan da oynayabilirsin.Oyuna girince Singleplayer'e basman yeterli.Eğer oyunu satın aldıysan sana 'Login Failed' diye bir hata verecektir internetin olmadığı için.Sen sadece "Play offline" butonuna bas ve oyuna gir.

gknskrto

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
beyler ben üye oldum bilgisayara indirdim açmak için username istiyor ben kayıt olurken username yazmadım illa para vermek mi gerekiyor

CaPRiCE

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
yahu adam akıllı bi site ismi verin kardeşim 4-5 gündür uğraşıyorum bi türlü offline oynayamadım !

CrafterGir

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Minecraftı offline oynayamıyorum not downloaded diyor offline oynamak için ne yapmalıyım?

xXbadibadiXx

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFffffffFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA