Ofsaytı Bozan Adamlar | Minecraft ve farklı oyunlar

b3rkayoe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar video çekme işine yeni girdik pek iyi olduğumuz söylenemez fakat şu an kanalımızda devam eden seriler
Minecraft
Black Mesa

iyi kötü her yoruma açığım anlayacağım biçimde " kardeşim sen burda böyle yap şöyle konuş " gibi kelimelere saygı duyarım fakat " bu ne amerika,a** " gibi cümleler kullanan arkadaşlara diyecek lafım yok, umarım minecraft serimizi beğenirsiniz :creeper:

Gelecek olan seriler
Gta 4
Counter-Strike Global Offensive (Sakarlıklar,Fail)

https://www.youtube.com/user/brkycdvr

b3rkayoe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Uyarın için teşekkür ederim, dediğim gibi bu işe yeni başladık :zombi:

eğer çok olmazsam nasıl bir kanal resmi koymamı önerirsiniz ?

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Abi size tavsiyem birazdaha yeni oyunlafrı ileri almanız bu oyunlar yeni fakat yeni cıkan oyunları nekadar hızlı alıp oynarsanız fazla ilgi ceker yada herkesin oynadığı oyunlardan oynamak ilgi görmeye uygundur bunları kullanabilirsiniz belki birazda online minecraft herkes oynuyor fakak black mesa biliyorum iyi bir oyun ama cok bilinmez yani ben sadece tavsiye verdim sana kalmış

b3rkayoe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok sağolun tavsiyeleriniz benim için çok önemli !
Evet minecraft online çekmeyi planlıyorum fakat multiplayer'da çok'ta iyi olduğum söylenemez
Yakında Counter Strike Global Offensive Attığım Maçların komik yerlerini düzenleyip atmayı planlıyorum

b3rkayoe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok ben bir şey çalmam kendim olmaya çalışıyorum, diğer kanallardan daha farklı bir şey yapma çabasındayım fakat şu an sizlerden nasıl şeylerle uğraşmalıyım neler
çekmeliyim onun hakkında bilgiler almak istedim

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yok ben bir şey çalmam kendim olmaya çalışıyorum, diğer kanallardan daha farklı bir şey yapma çabasındayım fakat şu an sizlerden nasıl şeylerle uğraşmalıyım neler
çekmeliyim onun hakkında bilgiler almak istedim
Çok sevilen online oyunları biraz alışmaya calış rn LoL war thunder gibi vs