Gonzales
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Çok Özür DileirM Bilmiyordum Bida Daha Dikkatli Olurum.Bu Arada Haritayı Oynayıp Fikrini Söylersen Sevinirim.Yasak.Yani konu güncellemek yasak değilde 24 saatte bir güncellemen gerekiyor.
Çok Özür DileirM Bilmiyordum Bida Daha Dikkatli Olurum.Bu Arada Haritayı Oynayıp Fikrini Söylersen Sevinirim.Yasak.Yani konu güncellemek yasak değilde 24 saatte bir güncellemen gerekiyor.
O Resimdekilerin Hepsii Var Demoda ."Ve klasik olarak bu harita konusunun da ilk sayfası gereksiz üyelerin gereksiz resim koy uyarılarına gider..."
Yaradıda İlk Haritam Ve Demo Adı Üstünde Beğenirseniz Gelişticem.Ama Çok Kötü Eleştiler GEliyo Ama İnsan Düşe Kalka Öğrenir.[DOUBLEPOST=1407754604,1407753318][/DOUBLEPOST]Haritada Snapshot Yapmıştım Kitaplar Yok O Yüzden Şimdi Denedim.Olum adamla niye dalga geçiyorsunuz ki ? Adam demekki yeni başlamış build'e olabilir böyle şeyler. Herkes bir anda muhteşem bir şey yapacak diye bir şey yok. Birinin gerçekden buna yeteneği olur birininse olmaz. Gonzales yardımlarım bi işe yaradımı peki mapı bitirmişsinde![]()
Bug Buldum Onu Düzeltiyorum Tekrar Koyucam Az Bekleyin.Lütfenİndirme linki ve virüstotal eksik bunları tamamlayıp konuyu tekrar açabilirsiniz. İyi günler.