Oğuzhan Uğur

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
Mesajlar
969
En iyi cevaplar
21
Beğeniler
1,469
Puanları
2,680
Selamlar! Üst üste konu açtığımın farkındayım fakat bu konuyu hazırlamak için can attım. Bugün YouTube'da ünlenen ve birkaç aydır hep konuşulan Oğuzhan Uğur'u ele alacağız.

Oğuzhan Uğur kim?
Oğuzhan Uğur, 1984 yılında Ankara'da doğdu. Kendisi müzisyen, senarist ve yönetmen. 2011 yılında "Ağır Abi" isimli filmin yönetmeni ve senaristi. Ayrıca Oğuzhan Uğur, besteci de. Şarkıların neredeyse hepsi kendi yapımı. 2012'de "Çok Şükür" adında bir albüm yayınlamıştır. Ama Oğuzhan'a ün Youtube'da geldi. BudabiTV ve BabalaTV ile büyük kitlelere ulaşan Uğur, Onedio'ya katılarak daha fazla tanınmış ve gündem olmuştur. Bu sayede Beyaz Show'a bile çıkmıştır. Gerçi herkes çıkıyor... Yaptığı P!NÇ programı ile kendi fikirlerini takipçileriyle paylaşan Oğuzhan, programa konuk alarak Talk Show'a adımını atmıştır. Şimdiler de ise Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı adaylarıyla ve politikacılarla, programında tartışıyor.

Siz Oğuzhan Uğur hakkında ne düşünüyorsunuz?
 


SarpE

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
519
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
376
Puanları
830
Pek sevmiyorum o adamı. Bana hafif kofti geliyor ama... Tam da bilemeyeceğim, belki de öyle değildir.
 

Spayr

Taş Madencisi
Mesajlar
67
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
48
Puanları
80
Önceden Onedio ekibiyle video çektiğini biliyorum. Bunun dışında bildiğim bir şey yok , hatta beyaz showa , programlara
çıktığını ilk kez duydum diyebilirim.
 

Crosevice

Demir Madencisi
Mesajlar
277
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
134
Puanları
440
Ben takip ediyorum videolarını... Güzel ve akıcı konuşması izlettiriyor kendini.
Kesinlik ile doğru. Bu ülkede ne kadar koyun var ise onların gözlerini açmak için elinden geleni yapan birisi bana göre Oğuzhan UĞUR.
Gerek olsun görüşleri, düşüce yapısı ile tam bir çağdaş Türk insanı diye bilirim kendisi için. Ayrıca bana katılmayacak kişiler lütfen attığım bu mesaja cevap olarak herhangi bir tepki vermesinler. Kişilerin görüşlerine sayı duymalı ve onların görüşlerini kötülememelisiniz. Daha az önce YouTube üzerinde yazım yanlışı yaptım diye üstüme yürüyen bir koyun topluluğunun arasından sıyrıldım da geldim. Umarım insanımız yaptığı ayıplardan ders alır ve dahada bilinçlenir.
 
Son düzenleme:

Üst