Okudukça Okumak İsteyeceğiniz Bir Hikaye/Hayata Sıfırdan Başlamak

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gözümü bir ormanda açtım.Ne olmuştu bana ? Nasıl gelmiştim buraya,kim getirmişti beni?Asıl ilginç olan hiçbir şey hatırlamıyordum.Etrafta kimseler yoktu.Anlaşılan burası medeniyetten uzak biryerdi.Keşfe çıktım etrafı.Yürüdüm,yürüdüm.Güneş batmaya başlamıştı.Benim hala ne geceyi geçirebileceğim bir yer ne yiyecek bir şeylerim vardı.O da neydi öyle ?İlerde bir zombi gördüm.O anki şokla olduğum yerde 1 dakika boyunca kımıldamadan durdum.Korkuydu bu hissettiğim.Kemiklerime kadar işlemişti...
Hemen elimle toprağa bir çukur kazdım.Bayağı genişlettim etrafımı.Karanlıktı etraf.Biraz da olsa ay ışığı girsin diye biraz boşluk bıraktım yukarda.Acıkmıştım.Yiyecek hiçbir şeyim yoktu.Dışarıdan zombilerin sesleri geliyordu.Bir kaç tanesi tam üstümden geçmişti.Ben o korkuyla , o yorgunlukla uykuya dalmıştım...
Sabah kalktım.Dün bıraktığım boşlukta içeri güneş ışıkları vuruyordu.Çıktım o geceyi geçirdiğim yerden.Etrafta zombi de yoktu.Yürüdüm ileriye doğru.Yolda 1-2 elma buldum.Açlığımı az da olsa geçiştirdim.Gücüm tükeniyordu.Daha ne kadar yürüyeceğim diye ileriye baktım.İşte! Orda bir köy vardı...Tüm gücümle koşmaya başladım oraya doğru...

Devamı gelecek arkadaşlar :)