Okul Sabahı

Ilk Gün Sıkıcımıydı Yoksa Eğlencelimi?

• Lanet olsun böyle güne.

Kullanılan: 24 70.6%
  • Gayet eğlenceliydi bence.

Kullanılan: 10 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    34
R

Reloven

Ziyaretçi
Sanırım Okuldan Geldiniz Neler Yaşadınız Anlatın Okuyalım :) Kimlerin Başına Neler Gelmiş Bakalım.

Not : Okulu Olmayanlar Olarak Çok Tatlıyız Bence.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Liseye yeni geçtim.
Çok kötü bir sınıfa düşmüşüm be, herkes bir grup. Kimse de arkadaş olacak tip yok gibi. Yine de önyargılı olmamak lazım.
Tenefüste yapılacak hiçbir şey yok. Bahçe çok işlevsiz, okulun için aşırı kalabalık, sınıflar pek karışık.
Şuana kadar gördüğüm iki artısı:
Spor salonu beklediğimden daha iyi.
Gördüğüm öğretmenler pek matrak.

R

Reloven

Ziyaretçi
Liseye yeni geçtim.
Çok kötü bir sınıfa düşmüşüm be, herkes bir grup. Kimse de arkadaş olacak tip yok gibi. Yine de önyargılı olmamak lazım.
Tenefüste yapılacak hiçbir şey yok. Bahçe çok işlevsiz, okulun için aşırı kalabalık, sınıflar pek karışık.
Lise Ortamı Zaten suyunu Çıkarmalık Ortam Arkadas Edinilmez Pek :) Arkadas İçin Üniversiteyi Bekle.

Moderatör tarafından düzenlendi:

DarkDraxill

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tüm arkadaşlarımla aynı sınıftayız çok iyi oldu :D
ama okulda sadece 20 tane felan kız var en çok ona üzüldüm :(

UniverseMC

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ben çok fazla konuşmayacağım, çünkü üniversite öğrencisi olduğum için sizlerin durumunu pek fazla bilmiyorum.
Ancak şunu söylemeliyim ki bu liselere gitmeyi siz tercih ettiniz arkadaşlar. TEOG Sınavına daha iyi hazırlansaydınız, belkide hiçte tahmin etmeyeceğiniz bir şekilde çok seveceğiniz bir liseye gidebilecektiniz.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
herkes cebinde 2 paket eroin taşıyor gibi. Gayet ruhsuz, sessiz. Çok düşündürücü.

Yemin ediyom millet ruhunu evde unutmuş :lol:

Ben çok fazla konuşmayacağım, çünkü üniversite öğrencisi olduğum için sizlerin durumunu pek fazla bilmiyorum.
Ancak şunu söylemeliyim ki bu liselere gitmeyi siz tercih ettiniz arkadaşlar. TEOG Sınavına daha iyi hazırlansaydınız, belkide hiçte tahmin etmeyeceğiniz bir şekilde çok seveceğiniz bir liseye gidebilecektiniz.

Aldığım puanın, çok çok altında bir liseye düştüm. Adalet mi bu?

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Lise son, haftada 6 gün okul, 8 ay sonra büyük bir sınav. pek iç açıcı değil[emoji20]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben de bizim sınıfı çok sessiz bekliyordum başta yanlış sınıfa girmişim ama diğer sınıf daha kötüydü.Herkes birbiriyle zaten tanışıyodu yani bulabildiğim 3-4 kişi var ama onlarda çok sessiz inşallah zaman içinde açılırlar yoksa yalnız kaldım.Bu arada 12. sınıflardan bir çocuk 9 lardan birini dolaba çıkardı yangın tüpünü düşürdüler :D

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Bizim okulda sanırım biri bayılmıştı (9. sınıf tabi c: en son velisi falanda vardı), Yani...
Bu arada bi süre sonra açılır sınıflar tabi bi ortam deyişince herkes bi ne oluyor nereden nereye geldik diyor. Kafanıza göre bulursunuz birini en yakın zamanda. He yada gidersiniz sıranızda müzik dinler öyle kendi kafanızda takılırsınız. Yani lise 4 sene çekin en azından üniversitede rahat edersiniz. Zaten üniversitede herkes aynı kafa,

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok sıkıcı ve uzun bir gün oldu. Yani heyecan verici bir olay olmadı. Öğretmenler her zamanki gibi çoğu derse gelmedi. Gelen öğretmenler kendini tanıttı ve bizi tanıdı. Çoğu sınıf arkadaşım bahçenin sahasında futbol oynadı. Beni de çağırdılar, tabii gitmemezlik olmazdı : ) Ama defansta oynatmıyorlar çünkü adam geçirmiyorum ve geçmekte ısrarlı olanlar sakatlanabiliyor : )

Onun dışında ilk gün öğretmenler kılık kıyafete karışmadığı için omzumda forum adımın yazdığı çakma bir kemerle gittim. Herkes diyor "Rayandu" ne falan. Yazık garibanlar bilmiyor : ( (İstek olursa resim atarım :) )

Onun daha dışında lise 1 lerin kız öğrencilerine baktım falan yanıma uyan var mı diye : P. Bakmaz olaydım. Baktığım anda single takılmanın daha iyi olduğuna karar verdim.

NeonSpade

Neon, the best
En iyi cevaplar
0
Yorucuydu. Baş ağrısından duramıyorum hala :( Fakat sınıf iyiydi anadolu lisesi olmadığından çok fazla gereksize rastlamadım. 12'ler felan eziklemediler pek.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yorucuydu. Baş ağrısından duramıyorum hala :( Fakat sınıf iyiydi anadolu lisesi olmadığından çok fazla gereksize rastlamadım. 12'ler felan eziklemediler pek.
Fen lisesi mi

Yemin ediyom millet ruhunu evde unutmuş :lol:

Aldığım puanın, çok çok altında bir liseye düştüm. Adalet mi bu?
Puanım 474 okulun puanı 430 katılıyorum sana eğitim sistemi zaten mikroplu ve çökmüş bir halde

NoHaxJustGusul

using Miracy.Life;
En iyi cevaplar
0
Liseye yeni geçtim.
Allah Sabır versin Yapacak bir şey bul yoksa Zaman geçmez.Lise 4'lere Dikkat et.Parana hücum edebilir.(Malesef şakam yok 90TL kaybetmişliğim var :/ )