R
Reloven
Ziyaretçi
Sanırım Okuldan Geldiniz Neler Yaşadınız Anlatın Okuyalım
Kimlerin Başına Neler Gelmiş Bakalım.
Not : Okulu Olmayanlar Olarak Çok Tatlıyız Bence.
Not : Okulu Olmayanlar Olarak Çok Tatlıyız Bence.
Lise Ortamı Zaten suyunu Çıkarmalık Ortam Arkadas Edinilmez PekLiseye yeni geçtim.
Çok kötü bir sınıfa düşmüşüm be, herkes bir grup. Kimse de arkadaş olacak tip yok gibi. Yine de önyargılı olmamak lazım.
Tenefüste yapılacak hiçbir şey yok. Bahçe çok işlevsiz, okulun için aşırı kalabalık, sınıflar pek karışık.
Şuana kadar gördüğüm iki artısı:
Spor salonu beklediğimden daha iyi.
Gördüğüm öğretmenler pek matrak.
herkes cebinde 2 paket eroin taşıyor gibi. Gayet ruhsuz, sessiz. Çok düşündürücü.
![]()
Ben çok fazla konuşmayacağım, çünkü üniversite öğrencisi olduğum için sizlerin durumunu pek fazla bilmiyorum.
Ancak şunu söylemeliyim ki bu liselere gitmeyi siz tercih ettiniz arkadaşlar. TEOG Sınavına daha iyi hazırlansaydınız, belkide hiçte tahmin etmeyeceğiniz bir şekilde çok seveceğiniz bir liseye gidebilecektiniz.
Fen lisesi miYorucuydu. Baş ağrısından duramıyorum halaFakat sınıf iyiydi anadolu lisesi olmadığından çok fazla gereksize rastlamadım. 12'ler felan eziklemediler pek.
Puanım 474 okulun puanı 430 katılıyorum sana eğitim sistemi zaten mikroplu ve çökmüş bir haldeYemin ediyom millet ruhunu evde unutmuş
Aldığım puanın, çok çok altında bir liseye düştüm. Adalet mi bu?
Yemin ediyom millet ruhunu evde unutmuş
Aldığım puanın, çok çok altında bir liseye düştüm. Adalet mi bu?
Allah Sabır versin Yapacak bir şey bul yoksa Zaman geçmez.Lise 4'lere Dikkat et.Parana hücum edebilir.(Malesef şakam yok 90TL kaybetmişliğim var :/ )Liseye yeni geçtim.
Çok kötü bir sınıfa düşmüşüm be, herkes bir grup. Kimse de arkadaş olacak tip yok gibi. Yine de önyargılı olmamak lazım.
Tenefüste yapılacak hiçbir şey yok. Bahçe çok işlevsiz, okulun için aşırı kalabalık, sınıflar pek karışık.
Şuana kadar gördüğüm iki artısı:
Spor salonu beklediğimden daha iyi.
Gördüğüm öğretmenler pek matrak.