Okulda Başınıza Gelen En Komik Olay

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Bugün yine sizlere bir soru ile karşınızdayım.
Okulda başınıza gelen en komik olay nedir? :ha:
Benim maalesef okulda başıma gelen en komik olay yok. :(
Ama sizden cevaplarınızı bekliyorum. :lol:
İyi forumlar diliyorum.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Ortaokuldayken özelliğini sonradan öğrendiğim bir tişört almıştım.Beden dersine girdiğimizde tişört pembe olarak beni arkadaşlarıma rezil etmişti.Özelliğini o sırada öğrenmiştim.Meğersem renk değiştiriyormuş.Buradan çıkarılacak ders alacağınız her şeyi kontrol ederek alın.Yoksa benim gibi komik duruma düşersiniz.Daha birçok olay var ama aklıma bu geldi.

Penguenn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Liseye yeni geçmiştim 9. sınıftayım sınav zamanları işte bizim okul çok büyük 5k öğrenci fln var yani mecburen fazla öğretmende var herçeşit ne ararsan bizim bi hocamız vardı sınavlara o giiyodu çok kişi olduğu için sınavlar ortak oluyo bütün 9 lar aynı anda giriyodu o hocada bize denk geliyo işte girdik sınava hocayla ilk karşılaşmamız hoca geldi çantasını masaya bıraktı sınavları kağatlarını dağattı defterleri çıkarın dedi bizden çıt çıkmıyo noluyo diyoruz araba görmüş tavşana döndük tekrar dedi çıkarın defterleri serbest kopya çekmek çıkardık o sınavdan 100 çektik hepimiz sınav bitti gittik sınıfa ama yok böyle sevinme bilen bilir dokuzların halini :D 2. katta sınıfımız aldık arkadaşın birini kucakladık camdan atcaz çocuğu nerdeyse bunu hoca gördü nöbetci hocalardan biri çekti hepimizi sıraya bende tabi artistlendim biraz sen geç kenara dedi bana bunları disipline verdi sonra siz çıkın dedi sınıtakilere hocayla ben kaldık sınıfta çıkar kimliğini dedi hocam kimliğim yanımda yok dedim tamam okul numaranı ver dedi bende okul nuamrasından napabilcek diye verdim sonra çıktı sınıftan o yıl öyle geçti 10. sınıfa geçtim bölüm fln seçiyoruz işte bilişim bölümünü seçtim o artislendiğim hoca bölüm şefiymiş geçen senenden unutmamış beni o yıl beni btt (btt yıldızlı ders) den geçittirmedi 12. sınıftayım o dersi vermeye çalışıyorum :D

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Arkamdan hoca şakasına kafama vurmuş, ama ben arkadaşım vurdu sandım ve ''niye yapıyorsun ulan ...'' dedim arkama döndüğüm zaman hoca çıktı ve yüzüm domates gibi olmuştu.

TrackTerzi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yanımda Mehmet diye bir arkadaşım oturuyordu. Kafama geçirdi,intikam almak amacı ile geri çok sert bir tokat attım. Yanağı kızardı ve hoca tam önümüzden geçerken hocanın ayaklarına tokatın basıncı ile yığıldı. Burda tek suç benimmiş gibi gözüktü ama Mehmet'le yakın arkadaş olduğumuzdan bir şey olmadı hocaya şikayet etmedi kendim düştüm dedi. Mehmet adamdır.

GraphicError

Marangoz
En iyi cevaplar
1
10.sınıfta çok sevdiğim bir arkadaşım kafama vurmuştu. 3 koridor boyunca kovaladım onu sonrasında merdivenden hızlı hızlı indiğini görünce bende kendimi süperman sanıp 7 şer 7 şer indim ve sonucunda ayağımı kırdım. Komik değildi ama bu salaklığıma çok gülmüştüm... :D