Okulda ki Arkadaşı Rezil Etme HELP

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Onunla takılmayı bırak, rezil etsen ne etmesen ne :|
ULAN Adam kopya çekti kopya = boru mu olum.MuratAbiGF yapmayın beni burada :D
Adam hayvan gibi kopya çekti kaç kere okuldan kaçtı ben böyle durayım mı? DİĞERLERİ BİLMEDİĞİNDEN YAPMIYOR!
BİZ BURADA ÇALIŞLIYORUZ Hıyar kardeş, sonra adam kopya çekerek geçiyor.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ULAN Adam kopya çekti kopya = boru mu olum.MuratAbiGF yapmayın beni burada :D
Adam hayvan gibi kopya çekti kaç kere okuldan kaçtı ben böyle durayım mı? DİĞERLERİ BİLMEDİĞİNDEN YAPMIYOR!
BİZ BURADA ÇALIŞLIYORUZ Hıyar kardeş, sonra adam kopya çekerek geçiyor.
Eee bundan sanan ne ki :| . Yaptığı yanlış ama sana zarar etmiyor, en azından alacağın not düşmüyor. Hem zaten ilahi adalet denen bir şey var.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Herşeyin zamanı var baştan bunu söyleyeyim. şu an popüler ve kendisi çok iyiymiş kafasında takılan moronlar iyi bir yerlere gelemiyor. İntikam soğuk yenen bir yemektir derler ya aynen öyle. Siz düzgün bir yerlere giriyorsunuz, düzgün bir hayat kuruyorsunuz sonra gidip o kişiyle görüşüp döşeyip cilalıyosunuz. şu an tek yapman gereken takmamak. Hayat zaten değersiz kişileri takmamakla geçicek buna alışsan iyi olur.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı şeyler enim de başıma geldi. Bana inan öyle davranan kişiler 5 para etmez insanlar. Ben de her zaman diyordum bu adamda ne buluyorlar niye bu böyle. Sıkıntı bir nevi onları bişi zannedenler de bana inan derim.
Hocalar falan da görmüyo değiller ha. Ben huylu sakin bir insanımdır (beni patlatırsanız o ayrı :D). Okul sonu hocalar iyi çocuk diye kitap verdiler. Kitap psikoloji romanı çıktı anlamadım falan :D. Tek diyeceğim şu : Sakin ol öğrenci ol ona buna karışma :)

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir plan yap ve onu uygula

ben yapıyim

Operasyon Adı:KOD ADI ReZiL

1.Adım:5 kişi topla
2. Adım:Birine Berat Sudeye aşıkmış desin herkes toplamda 5 kişi ediyo
3. Adım:sonra söylentinin yayılmasını iZleyin
4. Adım:Beratın arkasına çaktırmadan Beni Tekmele Yada Bana Vur gibi şeyler yaZan bir kağıt yerleştir
5. adım:Yediği dayakları ve lafları iZleyin

2 yönden girmiş olursun ohhhhhh

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefonun varsa ki çok yüksek ihtimal vardır. Onunla konuşacağın zaman aç ses kaydını at cebine, rezil ettirecek şeylerden bahsettir. Sonra arkasından konuştuğu kişiye bunu dinlet. Sonunda da döv. Düz, döv yani :D

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Kötü bir şey Yapmasını Bekle,Mesela Cam Kırmak,Boru Kırmak,Falan.
2-Söylenti Yay.Mesela Örnekler:
-..... , ..... 'ya Aşıkmış.
-Öğretmenden Gizli +18 Izledi.
Felan
3-Sahte Kanıtlar Sun:
-Mesela Adım 1'den Öcne Telefonunu Iste,18+ Yükle,Sonrada Ispiyonla.
4-Onun Ölmesini Izle.(Disiplinde Seni Ateşe Atamaz.)

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Telefonun varsa ki çok yüksek ihtimal vardır. Onunla konuşacağın zaman aç ses kaydını at cebine, rezil ettirecek şeylerden bahsettir. Sonra arkasından konuştuğu kişiye bunu dinlet. Sonunda da döv. Düz, döv yani :D
1-Kötü bir şey Yapmasını Bekle,Mesela Cam Kırmak,Boru Kırmak,Falan.
2-Söylenti Yay.Mesela Örnekler:
-..... , ..... 'ya Aşıkmış.
-Öğretmenden Gizli +18 Izledi.
Felan
3-Sahte Kanıtlar Sun:
-Mesela Adım 1'den Öcne Telefonunu Iste,18+ Yükle,Sonrada Ispiyonla.
4-Onun Ölmesini Izle.(Disiplinde Seni Ateşe Atamaz.)
Adamın telefonu yok ya, keşke olsaydı..Benim var da. (Adam dedim pardon.)

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En yakın arkadaşınsa neden rezil ediyorsun? Eğer herkes böyleyse ortama ayak uydur :p

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanka Koyla,Küfür Falansa Ilerde Adam Falan Olamaz.Bizim Sınıfta Bir Çocuk Hatırlıyorum.Çocuk Hep Sınawlarda Kopya Çekerdi.Hocalar Görür,Ama Umursamazdı.Biz Nasıl Bir Adalted Falan Diyoz Hergün Falan Sonra Eğitim Yılının Sonuna Geldik.Karne Şöyle:
Bütün Dersler : 0

Çocuk Sınıfta Kaldı. :D