Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben geldiğimde sınıfın ineği olduğum için itele kakala arkalara attılar beni fakat burda wut ? demek lazım ki inekler önde olur diğerleri arkaya gider ama beni itele kakala arkaya attılar en arka sırada oturup ordan ders dinleme çabası
2000'li olmanın verdiği acı ve arkasından gelen "acaba bir şey olur mu yiğa" korkusu ile okuluma gittim. Hiçbir halt olmadı. Olmadı yav. Bildiğin gittim sınıfa ders yaptık. Buhadar. *gerçi fen lisesinde kavga olayı falan olmasını beklememeliyim asjdkgafjkaljşf*
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.