Okullar açılana kadar güzel bir survival yapmaya ne dersiniz?

EminnA

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar!
Adım Emin yaşım 17. Başlıktan da anlayacağınız üzere okulların açılmasına az kaldı.Okullar açılana kadar bir server kurup survival'ın tadını çıkarmak istiyorum. Ama insan tek başına oynayınca zevk alamıyor. Yanına birilerini arıyor. Ben de böyle bir şey yapmaya karar verdim. Eğer isterseniz isim yaş ve skype adresinizi yazarsanız talebe göre bir server kurmak istiyorum. Bazı modları kullanmak istiyorum. Modlarla alakalı olan kişiler olursa sevinirim.( Mod alanında uzman birilerini beklemiyorum. Ben de pek uzman sayılmam. Zamanla beraber öğreniriz.) Önce temel modlarla başlayıp dah sonra arttırarak ilerleyebiliriz. Sürüme gelirsek isteğe göre sürümü belirleyeceğim. Tabii bazı kurallarım var;
-Diğer oyuncularla iyi geçinmek
-Küfrü ve argoya belirli bir seviyede kullanmak, aşırıya kaçmamak
-Skype kullanıcısı olmak
-Yaşı +16 olmak(Eğer kendinizi olgun hissediyorsanız kabulümdür.)
-Minecraft hakkında yeterince bilgiye sahip olmak
-Yaratıcı biri olmak

Eğer sizde survival oynamak istiyorsanız ve kurallara uyabilirim diyorsanız sadece isminizi yaşınızı ve skype adresinizi yazmanız yeterli olacaktır.
Eğer oynamak isterseniz ve ayrıca youtube kanalınız da varsa videolar çekebilirsiniz.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Bir şey diyeceğim eğer minecraft nostalji seviyorsan benim beta 1.7.3 serverim var gelebilirsin
Aslında 16 üzeri değilim ama 16 üzeri kitlenin çoğundan daha mantıklı biri olduğumu düşünüyorum djasdas