Okullar Kapandı - Velkam Tu Tatil

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben gittim karneyi aldım. Sonra bahçeye topladılar bizi hoca 1 saat konuştu. Güneşin altında yandık. Bir de oruç oruç. Sabahın saat 10'unda. Hocanın konuşmasından bir kesit:
"Okulun sonu geldi ve karnelerinizi dağıttık. Takdir alanları tebrik ederim. Bir şey alamayanlar da... işte... yine de sınıfı bitirmişler. Ama sınıfı da geçemeyenler var. Bilmiyor muyuz biz sabah akşam sigarayı dayıyorsunuz. Tuvaletlere her gün özenle parfüm sıkılıyor, temizleniyor. Akşam geliyoruz maşallah tütün tarlası."

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hata yaparsınız gencler okulu her zaman sevin.
Samimi söylüyorum okulu sevmek lazım. Okul sistemi söylenene göre berbat olabilir ama yinede takmayın yolunuzdan şaşmayın şu anda ilerisi için tek çareniz okul.
Hani derlerya kafanızın dikine gitmeyin diye. Gidin ne istiyosanız ona ulaşana kadar kimseyi dinlemeyin önünüze her şey engel olarak gelecek sabredin. Kötülük yapana, kötüye kötülükle karşılık vermeyin sadece ilerideki yolunuza bakın.
Eskiden böyle yazanlara sanane kardesim sen benim anam mısın babam mısın benim yaptığımdan sanane derdim de yanlıs dermisim.
Ortaokulda bir şey yok. Okulun tadını , ilerisini , heyecanınızı , risklerinizi , engellerinizi hep lisede göreceksiniz bunu unutmayın. Ha arkadaş edinin mutlaka benim gibi tek başıma birisi olmak cok zor. Çok şükür arkadaslarım dostlarım var. Olmayınca hep tek kalıyosunuz. Derdinizi anlatacak kimse yok , yanlız başınıza ağlayacaksınız, zor işleri tek başınıza yapacaksınız, bütün her şeyde tek başınıza olacaksınız, insanın psikolojisi bozulur benim gibi.

Okuyan var mı bilmiyoum kısacası orda okulu sevin yazıyor okumak istemeyenler için.
Hocam okulu seviyoruz. (Okul bizi seviyor mu bilmiyorum.) Okuldaki belirli birkaç kişi yüzünden bu kadar mutluyum. 3 ay görmeyeceğim en azından. Kısacası unutacağım herkesi.

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben gittim karneyi aldım. Sonra bahçeye topladılar bizi hoca 1 saat konuştu. Güneşin altında yandık. Bir de oruç oruç. Sabahın saat 10'unda. Hocanın konuşmasından bir kesit:
"Okulun sonu geldi ve karnelerinizi dağıttık. Takdir alanları tebrik ederim. Bir şey alamayanlar da... işte... yine de sınıfı bitirmişler. Ama sınıfı da geçemeyenler var. Bilmiyor muyuz biz sabah akşam sigarayı dayıyorsunuz. Tuvaletlere her gün özenle parfüm sıkılıyor, temizleniyor. Akşam geliyoruz maşallah tütün tarlası."
Bunu diyen bir de hoca mı? (Ulan gidip insanlara "takdir almayan bizden değildir" diyor resmen."

kolay kitap açmadan yapiyorum
Sonunu eklemeyi unutmuşsun? Hadi neyse :D
liseye geçen abilerimden ablalarımdan duyduğum kadarıyla sınavlar çok zor oluyormuş doğrumudur bu
Şimdi iki ihtimal var. 1) Cidden zor olabiliyormuş. 2) Abi/Abla dediğin şahsiyet seni trollüyor olabilir.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
"Sonuna kadar müdürcülük oleyyy."

Şakayı geçelim Takdirname + Başarı belgesi. 6 teşekkür 1 takdir nedir allahını seversen.

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gece 12'den sabah 12'ye kadar takılmak isteyen varsa skype adresimden ekleyebilirler , oyun falan oynarız /muhabbet ederiz.(VINN kullandığım için sesli konuşmalara maalesef katılamam.)

Bunu diyen bir de hoca mı? (Ulan gidip insanlara "takdir almayan bizden değildir" diyor resmen."

Sonunu eklemeyi unutmuşsun? Hadi neyse :D

Şimdi iki ihtimal var. 1) Cidden zor olabiliyormuş. 2) Abi/Abla dediğin şahsiyet seni trollüyor olabilir.
O zaten liseye gidiyor seni ''Tröl''lemiş , @Erenbulbul

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Liseye geçenler için kısa bir konuşma yapmak istiyorum (Çok kısa olmuş cidden):
şu an lise 2'ye geçtim. 8. sınıf teog elbet önemli. Çünkü teogdan düşük alırsanız ve etrafınızda okul yoksa okula gitmek (zaten bir işkence) ve okuldan dönmek işkence oluyor. Lise 1'e yeni geçenler için; dersleri hafife almayın. Not ortalamanız 50'nin altında olursa kalıyorsunuz. Çok şükür 2 dönemde teşekkür belgesi aldım. Ancak belge almam çok kolay olmadı. Birkaç yeni ders ekleniyor ve eğer derslere giren öğretmen (artık hoca diyorum onlara öğretmen değiller onlar) kötüyse dersten kalma ihtimaliniz %90. Bundan dolayı matematiğe çok çalışıp 85 aldım ancak diğer sınavı hafife alıp kaldım. Bundan dolayı derslere biraz daha ağırlık vermeniz gerekiyor. Son olarak hiç arkadaşım yok (7-8. sınıftan kalan sadece 1 arkadaşım var). Eğer kafanıza uygun birisini bulursanız arkadaşlık yapmaya çalışın yoksa dersler zaten ağır bir de konuşacak kimse olmayınca mal gibi kalıyorsunuz.

Yazın tatilinizi yatarak, oyun oynayarak, televizyon izleyerek geçirmeyin. Bir şeyler öğrenin ve kendinizi geliştirin genç arkadaşlarım.
Katılıyorum. Yaz olduğu an kendimi kodlamalara verdim ve şu an Java öğreniyorum. İster 13 yaşında olun, ister 20 yaşında; istediğiniz zaman öğrenebilirsiniz.

Hocam okulu seviyoruz. (Okul bizi seviyor mu bilmiyorum.) Okuldaki belirli birkaç kişi yüzünden bu kadar mutluyum. 3 ay görmeyeceğim en azından. Kısacası unutacağım herkesi.
Okulun bizi sevdiğini sanmıyorum. Müdür isteyen defolup gider çok da umrumuzda gibi laflar kullanıyor. Sonra okulu öğrenciler niye sevmiyor.

Üstte dediğimin aynısı. Böyle müdürler olduğu sürece biz sıcakta yanmaya devam edeceğiz.