Bayağı güldüm yalnız![]()
Okul CEO'sunun ne dediğine bağlı.
Okulun hepsi zengin ben inek burslu
Bayağı güldüm yalnız![]()
Okul CEO'sunun ne dediğine bağlı.
Ama sen 8. sınıf değilsin. Yok neymiş ounun bunu tekrarı olcakmış pfffff....Benimki de özel fen lisesi 30 Ağustosda açılır değil mi ?
Ama sen 8. sınıf değilsin. Yok neymiş ounun bunu tekrarı olcakmış pfffff....
Haftaiçi 3 saat etüt okul 7-8 gibi bitiyor haftasınu cumartesi 4 e kadar etut pfff... Resmen ******* sebebim olacaklar yaa.. birde okuldaki malları çekecem bütün gün pffffffffffffffffffffffff.....[DOUBLEPOST=1440091808,1440091656][/DOUBLEPOST]buakdar şey sizce abartı değilmi ya ;(
Abartı değil gün boyu okul dersane felan takılırdım 7-8 de ben.Ama sen 8. sınıf değilsin. Yok neymiş ounun bunu tekrarı olcakmış pfffff....
Haftaiçi 3 saat etüt okul 7-8 gibi bitiyor haftasınu cumartesi 4 e kadar etut pfff... Resmen ******* sebebim olacaklar yaa.. birde okuldaki malları çekecem bütün gün pffffffffffffffffffffffff.....[DOUBLEPOST=1440091808,1440091656][/DOUBLEPOST]buakdar şey sizce abartı değilmi ya ;(
Abartı değil gün boyu okul dersane felan takılırdım 7-8 de ben
İsviçre'de lisede işlediklerimizi üniversite sınavında soruyorlarmış.Beni de zorla çağırırlardı dershaneye. Kötü bir liseye girdim. Son sene sistem değişti lise değiştirmek zorunda kaldım. Ne olacağı pek belli değil işte.
Oley be 33 tane kekonun yanında gereksiz dersler işlemekten 1 hafta daha uzaklaştım. Azıcık daha tadını çıkaralım ya tatilin