- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben pascia.
Bildiğiniz gibi amcamdan gelen dedektiflik damarım (bknz:Amcam Müfettiş Gecıtmış) arada sırada karakterime üstün geliyor ve araştırmacı ruhum depreşiyor.
Geçtiğimiz günlerde de bu tür bir depreşme sonucunda yeni yazarlardan @McFreudeTR iron-man kardeşimizi araştırmaya başladım.
Araştırma sonuçlarımı Bağcılar kütüphanesine bağışladığım Dedektif Z isimli 5 ciltlik kitabın 3. ciltinde bulabilirler (bknz: Sayfa 33-34-35)
Araştırmama açılan konunun farklı temalar üzerine kurulu hallerinin arasındaki ilişkiyi çözümlemeye uğraşarak başladım.
Ardından açılan konuların örüntüsünü yakaladım. Konular Altın oran örüntüsü ile bağlantılıydı !
Altın oran ile olan bağıntı, oluşan karelerin alanı ile alakalıydı. Konuların uzunlukları ile bu kare alanları arasındaki ilişki çok önemli.
Hemen konu boyutlarına bakalım !
2116
2025
1936
1849
Tanıdık geldi mi ?
Bunlar altın oranda oluşan 43. 44. 45. ve 46. karelerin alanına eşit !
Bu tesadüf olabilir mi ? Asla bu bize altın oranı işaret ediyor ! VE bu ÇOK önemli.
Çünkü altın oranın bu biçimde kullanıldığı tek şey var! Telltale games !
Telltales games oyunlarının kapladığı alana dikkat çekmek istiyorum !
25.00 GB
26.01 GB
27.04 GB
Bunlarda altın oran ile bağlantılı ! 50, 51 ve 52. karelerin alanına eşit.
Bu açık ve net olarak altın oranı işaret ediyor.
Ey forum halkı ! Artık uyanın. Bu yeni yazar TELLTALE GAMES ACANIDIR:
Bildiğiniz gibi amcamdan gelen dedektiflik damarım (bknz:Amcam Müfettiş Gecıtmış) arada sırada karakterime üstün geliyor ve araştırmacı ruhum depreşiyor.
Geçtiğimiz günlerde de bu tür bir depreşme sonucunda yeni yazarlardan @McFreudeTR iron-man kardeşimizi araştırmaya başladım.
Araştırma sonuçlarımı Bağcılar kütüphanesine bağışladığım Dedektif Z isimli 5 ciltlik kitabın 3. ciltinde bulabilirler (bknz: Sayfa 33-34-35)
Araştırmama açılan konunun farklı temalar üzerine kurulu hallerinin arasındaki ilişkiyi çözümlemeye uğraşarak başladım.
Ardından açılan konuların örüntüsünü yakaladım. Konular Altın oran örüntüsü ile bağlantılıydı !
Altın oran ile olan bağıntı, oluşan karelerin alanı ile alakalıydı. Konuların uzunlukları ile bu kare alanları arasındaki ilişki çok önemli.
Hemen konu boyutlarına bakalım !
2116
2025
1936
1849
Tanıdık geldi mi ?
Bunlar altın oranda oluşan 43. 44. 45. ve 46. karelerin alanına eşit !
Bu tesadüf olabilir mi ? Asla bu bize altın oranı işaret ediyor ! VE bu ÇOK önemli.
Çünkü altın oranın bu biçimde kullanıldığı tek şey var! Telltale games !
Telltales games oyunlarının kapladığı alana dikkat çekmek istiyorum !
25.00 GB
26.01 GB
27.04 GB
Bunlarda altın oran ile bağlantılı ! 50, 51 ve 52. karelerin alanına eşit.
Bu açık ve net olarak altın oranı işaret ediyor.
Ey forum halkı ! Artık uyanın. Bu yeni yazar TELLTALE GAMES ACANIDIR: