- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar !
Sözü uzatmayıp sizi de yormayarak hemen soruya geçmek isterim;
Okuyacağınız Kitabın Nasıl Olmasını İstersiniz ?
Ben şahsen şöyle düşünüyorum;
Macera içerikli kitaplar , diğerlerine göre daha çok ilgimi etkilemekte beni, hikayenin derinliği, benim için neredeyse her şeydir. Hikaye , ne kadar derin olursa, kendimi o kadar hikayenin içindeymiş gibi hissederim.
Seyehatler , gizemler ve bilmeceler (Bir nevi Sherlock Holmes) beni kitabın içinde en çok etkileyen kısımdır.
Çünkü sonrasında oluşabilecek gizemli unsur, beni daha önce hiç yaşamadığım bir şekilde heyecanlandırır, eğlendirir ve mutlu olmam için bir sebep niteliği taşımaktadır.
Yukarıda okuduğunuz şey Türkçe ev ödevim olur, tanıştırayım;
Ev ödevim >> Forum Arkadaşlarım.
Forum Arkadaşlarım >> Ev ödevim.
Eğer benim gibi 7. sınıfı okuyorsanız bunu ödeviniz olarak kullanabilirsiniz
.
Bunun yanında bu ödevimi yazdıktan sonra kafamdan bir özlü söz uydurdum.
Üzerine alınmayacak olanlar spoiler'e göz atabilirler.
Sizden istediğim tek bir şey var, konuyu direkt olarak bir sohbet konusuna çevirmekten ziyade biraz saygı gösterip konu ile alakalı yorumlar yazabilirsiniz...
İyi Forumlar...
Sözü uzatmayıp sizi de yormayarak hemen soruya geçmek isterim;
Okuyacağınız Kitabın Nasıl Olmasını İstersiniz ?
Ben şahsen şöyle düşünüyorum;
Macera içerikli kitaplar , diğerlerine göre daha çok ilgimi etkilemekte beni, hikayenin derinliği, benim için neredeyse her şeydir. Hikaye , ne kadar derin olursa, kendimi o kadar hikayenin içindeymiş gibi hissederim.
Seyehatler , gizemler ve bilmeceler (Bir nevi Sherlock Holmes) beni kitabın içinde en çok etkileyen kısımdır.
Çünkü sonrasında oluşabilecek gizemli unsur, beni daha önce hiç yaşamadığım bir şekilde heyecanlandırır, eğlendirir ve mutlu olmam için bir sebep niteliği taşımaktadır.
Yukarıda okuduğunuz şey Türkçe ev ödevim olur, tanıştırayım;
Ev ödevim >> Forum Arkadaşlarım.
Forum Arkadaşlarım >> Ev ödevim.
Eğer benim gibi 7. sınıfı okuyorsanız bunu ödeviniz olarak kullanabilirsiniz
Bunun yanında bu ödevimi yazdıktan sonra kafamdan bir özlü söz uydurdum.
Üzerine alınmayacak olanlar spoiler'e göz atabilirler.
Arkadaşlarım !(Resmi bir giriş gibi oldu
) Unutmayın ki kitap okuyan ile okumayan arasındaki en net fark saygıdır. Kitap okuyan saygıyı, okumayan cehaleti öğrenir. Saygı, onu hak edene karşı gösterilir...
Okuduğunuz için teşekkürler...
Okuduğunuz için teşekkürler...
Sizden istediğim tek bir şey var, konuyu direkt olarak bir sohbet konusuna çevirmekten ziyade biraz saygı gösterip konu ile alakalı yorumlar yazabilirsiniz...
İyi Forumlar...