Okuyun ÖNEMLİ!

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
[Diyeceklerim benim için de geçerlidir!]

Arkadaşlar forumda daha nazik olursak küfür ve hakaret etmessek daha iyi olur. Kişiler ile dalga da geçmemiz kötü olur. Mesela adam ev yapmış ona ''Çok berbat çok kötü mc yi bırak kendini camdan aşağı at bu evse ben sarayda yaşıyom''vb. gibi yorumlar yaparsak adamın kalbi kırılır ve oynamaktan soğur onun yerine ''Güzel fakat kendini geliştirmelisin , en azından emek vermişsin eline sağlıK'' desek daha iyi olur. Ve ''Bu daha ergen , daha 10 yaşında bebe'' gibi laflarda yapmak kötü olur. Saygı ve ahlak çerçevesine uyarak daha iyi bir forum olabilir. Ayrıca kavga etmemize gerek yok biri laf atıyo diğeri ondan üstün olmak için laf atıyo vb. bu tür durumlarda adama cevap bile vermeye gerek yok. Eğer yanlışımızı anladıysak özür dilemeliyiz. Özür dilemekten bir şey olmaz + özül dilemek erdemdir.

Ayrıca bunu sadece forum açısından söylemiyorum. Diğer forumlarda , sosyal paylaşım sitelerinde , sunucularda , yaşantımızda kısacası her yerde her zaman buna özen gösterirsek daha iyi bir Türkiye olucak. Mesela küfürü bırakmaya çalışalım. Ben bu yaz'ın başından beri bırakmaya çalışıyorum fakat çok zor :sırıtmak: neyse. Bunlara özen gösterirsek forumu geçin hem etrafımızda daha saygın kişiler oluruz ve az da olsa özen göstersek Türkiye açısından daha iyiye gideriz.

Bunların yanında kin hırs kıskançlık iyi şeyler değildir. Aaa o rehber oldu bende olcam o heykel yapmış bende yapacam gibi. Mesela ben bi kere serverde ev yapmıştım arsalarda benden sonra 5-6 kişi benim eve çok benzer ev yapmıştı ''Lanet olsun dostum'' dedim ve sw yi bıraktım :sırıtmak: yani milleti rahatsız edersiniz. Mesela adam sizi kesti sizde onu kesmek için her fırsatı değerlendirmeyin veya onu banlatmaya filan çalışmayın.

Ayrıca ayrımcılık yapmayalım. Bunu sunuculardaki yetkililere söylüyorum. O adama diamond atıp diğer adamlara atmamak ayıp olur. Zaten çoğu sunucuda yasaktır ama yapanlar var.

Bu dediklerimin hepsini geçin din iman kısımı var Müslümanız Elhamdülillah. Müslüman adama böle çirkinlikler yakışmaz. Günah yani.

Ayrıca modern bir Türkiye Devleti'nde yaşıyoruz. Büssürü turist geliyo. Sokakta yere tükürsek kızlara sarkıntılık yapsak , şamatalık vb. yapsak turistler ne der bize ? Modern bir topluma zaten bu tür çirkin davranışlar yakışmaz.

Neyse ordan girdim burdan çıktım :sırıtmak: başınızı ağrıttırsam özür dilerim

Okuduğunuz ve dikkate aldığınız için teşekür ederim.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel konu ama benim böyle açtığım detaylı olarak 1-2 konu var.Sabitlenmedi.Bu konunun sabitlenmesi biraz zor olur.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Dediğiniz gibi forum kurallarında var ama çoğu kişi okumuyor. Bu yüzden açtım destek verdiğiniz için teşekürler.
Ayrıca yeni şeyler ekledim yazılara biraz uzun oldu ama onlarda önemli olsun :D

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Renklendirirsen daha hoş durur renklensir yazmak için o kadar zaman harcamışsın bizde okuyacaz :)

Nate

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok doğru söylemişsin ben forumda daha yeniyim bazı kişiler bana laf atmıştı camı açtım gidiyorum falan demişti forumdan soğudum.....

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok Önemli Bir Konu Bu Gerçekten Forumda Serseri Çok (Ben Akıllandım Artık :D) Belki Onları Da Adam Eder.