OkyanusNetwork.Batihost.Com | OPSkyblock 10GB RAM | BİLGİLİ VE OLGUN KİŞİLER GELSİN!

Philliptriples

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
┏╋━━━━━━<◣│◢>━━━━━━╋┓
Herkese Selam,Biz 2 Ortak Olarak Bir Minecraft Sunucusu Açacağız.Sunucu Özellikleri Aşağıda ki Gibidir;
RAM - 10GB
SUNUCU - HUB
Size Sunduğumuz Formu Aşağıda ki Gibi Doldurmanızı Rica Ediyoruz İyi Forumlar.
Alınacak Olan Yetkililer;
Sponsor
Moderator
Reklamcı
Youtuber
Çok Yakında Eklenecek Olan Oyunlar;
SkyWars

KitPvP
┗╋━━━━━━<◣│◢>━━━━━━╋┛

Adınız = Melih
Soyadınız = Mutlu
Yaşınız = 19 (15 yaş üstü)
İstediğiniz Yetki Türü = Ne İstiyorsanız
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Kendime Güveniyorum Ve Sunucuyu Daha İyi Yerlere Getirmek İçin Elimden Geleni Yaparım.
Oyuncularımız İle İlgin = Oyuncularla Sevgili Saygılı Konuşmayı Tercih Eder Ve Onlara Yardım Etmek İsterim.
İletişim Bilgin = Mail Yada Discord
Mikrafonunuz Varmı = Evet / Hayır
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 5 Yıldır Minecraft Oynuyorum.
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = Hayır Engellenmedim.
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Tabii ki Zamanla Anlaşabiliriz.
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz =Discord ID'niz

Arkadaşlar Yukarıda ki Form Örnek Bir Formdur Aynısını Yazmanıza Gerek Yoktur!
SUNUCU İP - OkyanusNetwork.Batihost.Com
SİTE KAYIT -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

NoFall

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız= İsmail
Soyadınız= Sezer
Yaşınız = 15
İstediğiniz Yetki Türü = Mod Rehber Asistan
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Server Açıldığında Yardım Ederim Hep Aktifim Komut Bilgim Yüksek Yardımcı Olurum
İletişim Bilgin Bilgin = Discord : Joee4301 #1428
Mikrafonunuz Varmı = Evet
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 4 5 Yıl Veya 4 5 6 Saymadım
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = Engellendim Fakat Çok Eskiden Hile Açmıştım Ondan Dolayı
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Tabii ki Evet
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz = ID Joee4301 ETİKET #1428
NOT = Genellikle 7 8 Saat Aktifim :)

Son düzenleme:

adnankaya472

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız = Berkay
Soyadınız = Demir
Yaşınız = 18
İstediğiniz Yetki Türü = Admin
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Serveri Daha Kaliteli Yapmak için oyuncuları daha güzel oynaması için elimden gelene yapmam için.
Oyuncularımız İle İlgin = Oyuncular ile çok iyi oynarım küfürü çok sevmem edeni mutelerim ve gayet saygılı biriyimdir Saygımla oyuncularla konuşurum
İletişim Bilgin
= TS3 WinterFell.clants3.net
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 5 Yıldır
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = Hayır Engellenmedim.
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = tabii ki her zaman anlaşırım
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz =Kendi Sunucum yok ama kullanıyorum Skype Kullanmam TS3 DC RC Kullanırım Her Zaman

LourgThead

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız = Yiğit
Soyadınız = Öztürk
Yaşınız = 16 (15 yaş üstü)
İstediğiniz Yetki Türü = Builder Varsa Yoksa Asistan.
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Serveriniz Açıcaksınız Mutlakaki Aktif Olmaktayım. Komut Bilgim Yani (We,Wg,Voxel) Gibi Komutlardan Anlamaktayım Kendime Güveniyorum Oyunculara Karşı Güzel Davranırım. Hoşgürülü Davranırım Hiç Kimseyle Birini Ayrıştırmam Yani Ayrımcılık Yapmam.
Oyuncularımız İle İlgin = Muhteşem Ötesidir. Benim Gibi Asla Bulamassınız Yani Kendileri Gibi Davranırım HUZUR Bozanlık Yapmam.
İletişim Bilgin
= Discord > MuzluSut-Builder#8353
Mikrafonunuz Varmı = Evet Ama Pek Konuşmayı Sevmem.
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 4,2 Buçuk Oldu Sayılır.
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = hiçbir Serverde Bozanlık,Küfür,Argo,Hile Kullanmadığımdan Dolayı Hiç Yoktur Banım.(Engellenmem) Tabi Arada Sırada Küfür Etmişliğim Oluyor.
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Anlaşabilirim Fakat Bi Tanımam Gerek. Yani Hayattan Zevkmi Alıyor Yoksa Takmıyormu Gibisinden. Yani Onla Anlaşabilirim. Farketmiyor
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz =MuzluSut-Builder#8353

NoFall

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MuzluSut Seni Bütün Serverlerde Görüyorum Napıyon Olm Sen Yetkili Olduğun serverleri çökertip başka sw yemi gidiyon heryerdesin :D

Philliptriples

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız= İsmail
Soyadınız= Sezer
Yaşınız = 15
İstediğiniz Yetki Türü = Mod Rehber Asistan
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Server Açıldığında Yardım Ederim Hep Aktifim Komut Bilgim Yüksek Yardımcı Olurum
İletişim Bilgin Bilgin = Discord : Joee4301 #1428
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 4 5 Yıl Veya 4 5 6 Saymadım
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = Engellendim Fakat Çok Eskiden Hile Açmıştım Ondan Dolayı
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Tabii ki Evet
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz = ID Joee4301 ETİKET #1428
NOT = Genellikle 7 8 Saat Aktifim :)
Discord Üzerinden Arkadaşlık İsteği Attım Konuşabilir miyiz ?

Philliptriples

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız = Berkay
Soyadınız = Demir
Yaşınız = 18
İstediğiniz Yetki Türü = Admin
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Serveri Daha Kaliteli Yapmak için oyuncuları daha güzel oynaması için elimden gelene yapmam için.
Oyuncularımız İle İlgin = Oyuncular ile çok iyi oynarım küfürü çok sevmem edeni mutelerim ve gayet saygılı biriyimdir Saygımla oyuncularla konuşurum
İletişim Bilgin
= TS3 WinterFell.clants3.net
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 5 Yıldır
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = tabii ki her zaman anlaşırım
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz =Kendi Sunucum yok ama kullanıyorum Skype Kullanmam TS3 DC RC Kullanırım Her Zaman
TeamSpeak3 Adresinizdeyim Berkay Bey Gelebilirseniz Konuşuruz İyi Günler.

Philliptriples

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız = Yiğit
Soyadınız = Öztürk
Yaşınız = 16 (15 yaş üstü)
İstediğiniz Yetki Türü = Builder Varsa Yoksa Asistan.
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Açıklama = Serveriniz Açıcaksınız Mutlakaki Aktif Olmaktayım. Komut Bilgim Yani (We,Wg,Voxel) Gibi Komutlardan Anlamaktayım Kendime Güveniyorum Oyunculara Karşı Güzel Davranırım. Hoşgürülü Davranırım Hiç Kimseyle Birini Ayrıştırmam Yani Ayrımcılık Yapmam.
Oyuncularımız İle İlgin = Muhteşem Ötesidir. Benim Gibi Asla Bulamassınız Yani Kendileri Gibi Davranırım HUZUR Bozanlık Yapmam.
İletişim Bilgin
= Discord > MuzluSut-Builder#8353
Mikrafonunuz Varmı = Evet Ama Pek Konuşmayı Sevmem.
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 4,2 Buçuk Oldu Sayılır.
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = hiçbir Serverde Bozanlık,Küfür,Argo,Hile Kullanmadığımdan Dolayı Hiç Yoktur Banım.(Engellenmem) Tabi Arada Sırada Küfür Etmişliğim Oluyor.
Yetkililerle Anlaşabilir misiniz = Anlaşabilirim Fakat Bi Tanımam Gerek. Yani Hayattan Zevkmi Alıyor Yoksa Takmıyormu Gibisinden. Yani Onla Anlaşabilirim. Farketmiyor
Discord Kullanıyor musunuz Kullanıyorsanız Kullanıcı ID Verir misiniz =MuzluSut-Builder#8353
Discord Üzerinden İstek Attım Kabul Ederseniz Konuşabiliriz.

Philliptriples

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız = Eren
Soyadınız = Vergil
Yaşınız = 15
İstediğiniz Yetki Türü=Moderatör
Sizi Seçmemiz İçin Kısa Bir Açıklama = Sunucu için elimden geleni ardına koymam plugin bilgim az da olsa var
Oyuncularımız İle İlgin = Oyunculara karşı edepli ve sabırlı olurum
İletişim Bilgin
= Mail [email protected] skype:erenvgl
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz = 4 Yıldır Minecraft Oynuyorum.
Daha Önce Bir Sunucudan Engellendiniz mi Engellendiyseniz Sebebi = Engellenmedim.
Not:18:00-21:00 gibi aktifim
Merhabalar Eren Bey Mail Adresinize Bir Mail Gönderdim Okuyup Geri Dönüş Yaparsanız Çok Sevinirim.