Old School Craft Için Elimde 2 Farklı Proje varda sizce hangisini geliştiriyim ?

Sizce Old School Craft Sunucusu Hangi Tabanda geliştirilmeye devam etsin ?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

sergen5s2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
OLD SCHOOL MC ICIN PROJE SECIMI
Arkadaşlar elimde 2 farklı harita var ve ikisinide kendi emeklerimle yapıp geliştiriyorum.Ama tereddütte kaldım sizce hangi projeyi geliştirmeye devam etsem

ILK PROJE MMORPG TABANLI
Bu prjemde MMORPG Tabana ağır verdim.Sebebi sınıflar , büyüler , kitaplar , hediye sandıkları,Burdaki özellikleri 2. sunucuyada aktarabilirim.

OLD SCHOOL CRAFT MMORPG sunucusuna ait tanıtım linki

IKINCI PROJE MEDIEVAL RPG TABANLI
BU SUNUCU 1 GUNLUK ESERDIR.AMA WORLD HARIKA 10.000 x 10.000 Üzerine kurulu.Farklı farklı mc de olmayan özel biome lar falan var.Buraya slotlar ekleyerek daha iyi yapabilirim gibi geliyor.Towny tarzı NPC LER GOREV VEREN HERSEYI YAPICAM.Ama hangi proje :)

Son düzenleme:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İlk Projen Daha İyiydi Bana Kalırsa Ve Sanırsam Büyük Çoğunluğu Bitmiştir
Yada 1. Projeyi 2. Haritaya Uyarlıyabilirsin :p

sergen5s2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
YourMc Yaptiniz Anlarim Da Old School Ko dan Old Shool Craft Nedir Arkadaş :D bari Old School Mc Yapsaydin :D
hahahaha :D Old School MC yaparız sen iste yeter ki :D[DOUBLEPOST=1421797370,1421797336][/DOUBLEPOST]
İlk Projen Daha İyiydi Bana Kalırsa Ve Sanırsam Büyük Çoğunluğu Bitmiştir
Yada 1. Projeyi 2. Haritaya Uyarlıyabilirsin :p
1.Projenin haritası biraz sıkıntı ama evet büyük çoğunluğu bitti .

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sihir ve büyü gibi bir özellik olursa ejderhalar'inda olmasi hoşluk katan müzisyenler şarkilar filan iyi gider. School of dragons adli oyundan esinlenerek[kafamdan :D :D] 1. diyorem. :D

sergen5s2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu seni ilgilendirir mi onu söyle ? ve bu arada Prim yapmaya çalışmak gibi bir niyetimde asla yok.Şunuda kafana sokmaya başla bence.Her gördüğün isim prim yapma amacı gütmez.

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu seni ilgilendirir mi onu söyle ? ve bu arada Prim yapmaya çalışmak gibi bir niyetimde asla yok.Şunuda kafana sokmaya başla bence.Her gördüğün isim prim yapma amacı gütmez.

EGER BÜYÜK BİR proje yapmak istiyorsun ilk öne kendine özgü isimler eserler ve pl lerin olmasi lazim bir abi tavsiyesi :)

sergen5s2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardesim cok konusma isine bak coluk cocuk ile ugrascak degilim.Ilk once bir kendine bak sonra konus.Allah tan bi oyun simi görmüssün ancak OLD School KO ile alakam yok onlar farklı Old School ' un bir anlamını öğren sonra gel bana danış :D

TanerTekinTr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim cok konusma isine bak coluk cocuk ile ugrascak degilim.Ilk once bir kendine bak sonra konus.Allah tan bi oyun simi görmüssün ancak OLD School KO ile alakam yok onlar farklı Old School ' un bir anlamını öğren sonra gel bana danış :D

:D emin olki ingilizcem senden 10 kat daha iyidir :)