Old School Faction Sunucu var mı?

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft faction ile geçmişim baya geçmişe dayanıyor. Son 2 yıldır hiç faction sunucusunda bulunmamıştım. Yıllar geçeli sunucular; op sistemli olmuş. Op değiliz diyenler bile, op sistemli çıkıyor. Tüm sunucular p2w istisnasız. P2w olmalarında sıkıntı görmüyorum. Herkes para kazanmalı sunucu su ile çalışmıyor ben eski faction tatlarını arıyorum P bilmem kaç setlerin olmadığı... 3 Günde 43 tane sunucu gezdim. Girer girmez kafama p4 set atılıyor, eskisi gibi samimi ortamları arıyorum, elmas bulunca bile sevindiğimiz sunucuları, ormanda hazır klan evleri olmayan, haritanın en ücra köşesine klan evi kurduğumuz, sunucuları kendim böyle old school bir faction açmayı düşündüm. Ancak bunun altından kalkamayacağımı fark ettim eğer böyle bir projesi düşüncesi olan varsa ya da böyle bir proje varsa katılmak istiyorum. Bu tarz bir sunucu bilen varsa benimle paylaşabilir mi? Konu yeri yanlışsa başlığın fişini çekelim

koko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hafif eskiye yakın bir sunucumuz mevcut. Size hitap eder mi bilmem ama oyuncularım memnun.
play.atmacanetwork.com ziyaret edebilirsiniz, görüşlerinizi bekliyorum :)

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hafif eskiye yakın bir sunucumuz mevcut. Size hitap eder mi bilmem ama oyuncularım memnun.
play.atmacanetwork.com ziyaret edebilirsiniz, görüşlerinizi bekliyorum :)
Üzgünüm beni aşırı yanlış anlamışsınız. Başlığı tekrar okuyun derim.Sunucunuz dediğim ana akım sunucular ile aynı ayrıca benim demek istediğim girer girmez alttaki gibi envanter ile karşılaşıyorum böyle sunucu aramıyorum sanırım başlıktan başka bir şey anlamışsınız.
1591641836673.png

1591642077336.png

1591642142819.png

Amatör bir proje olmuş factiondayım chati kullanamıyorum.
Event kültürü otomatik elmas zümrüt doldurmak değil old school sunucu arıyorum op değil.
Yine de teşekkür ederim old school öneri varsa alabilirim sanırım yok gibi

Son düzenleme:

koko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm beni aşırı yanlış anlamışsınız. Başlığı tekrar okuyun derim.Sunucunuz dediğim ana akım sunucular ile aynı ayrıca benim demek istediğim girer girmez alttaki gibi envanter ile karşılaşıyorum böyle sunucu aramıyorum sanırım başlıktan başka bir şey anlamışsınız. Ekli dosyayı görüntüle 169250
Ekli dosyayı görüntüle 169252
Ekli dosyayı görüntüle 169254
Amatör bir proje olmuş factiondayım chati kullanamıyorum.
Event kültürü otomatik elmas zümrüt doldurmak değil old school sunucu arıyorum op değil.
Yine de teşekkür ederim old school öneri varsa alabilirim sanırım yok gibi

1.15.x sürümle girdiniz sanırsam chat o yüzden aktif değil.
Ayrıca envanterinizde eşyalar olabilir ancak, p4 ile başlamıyorsunuz p1 ile başlıyorsunuz.
Ve maksimum viplerle beraber sadece p9'a kadar çıkabiliyorsunuz.
Çok eski faction tarzından bahsediyorsanız 2012-2014 senelerindeki gibi maalesef kalmadı.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.15.x sürümle girdiniz sanırsam chat o yüzden aktif değil.
Ayrıca envanterinizde eşyalar olabilir ancak, p4 ile başlamıyorsunuz p1 ile başlıyorsunuz.
Ve maksimum viplerle beraber sadece p9'a kadar çıkabiliyorsunuz.
Çok eski faction tarzından bahsediyorsanız 2012-2014 senelerindeki gibi maalesef kalmadı.
Anlıyorum bende zaten bunu istemiyorum arada fark göremiyorum. Zaten old school istediğimi belirttim sağ olun yinede

Son düzenleme:

Agnew

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yakın zamanda edit item olmayan, düzgün ekonomili, tarım ve lapissiz bir sunucu açıcağım. Discord kullanıyorsan ekleyebilirsin bir' iki hafta içinde açılışı gerçekleştirmeyi düşünüyorum :)

agnew#4856

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
%100 emek bir survival sunucu da oynamak isterseniz
play.survivalturk.com 'a beklerim. 1.15.2 tabanlı survival sunucu 1.8 1.15.2 arasındaki herhangi bir sürümle girebilirsin.

Erbatur

Gözlerimin içindeki ülkemsin sen benim.
En iyi cevaplar
0
Ben şu zamana kadar hiç denk gelmedim. Bulmakta sana başarılar :sinsi1:

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
%100 emek bir survival sunucu da oynamak isterseniz
play.survivalturk.com 'a beklerim. 1.15.2 tabanlı survival sunucu 1.8 1.15.2 arasındaki herhangi bir sürümle girebilirsin.
Gerçekten güzel bir sunucu zor beğenirim emek olduğunu fark ettim faction arasamda o zevki verdi teşekkürler arada sırada gireceğim.