OldSchool Minecraft! Eskiler geri geliyor!

undead52

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

O eskilerin 2010-2011 yılları arasındaki sunucuları mı özlüyorsunuz ? hem survival hem faction sunucu mu arıyorsunuz ? artık lapisler den usandınız mı ? Aşırıya kaçılmış tasarımlar,aşırı eklentili,sadelikten uzak sunuculardan bıktınız mı ? o zaman doğru yerdesiniz size eskilerin Hardcore survival-faction serverını getiriyoruz!Sadece bir faction açmak için günlerce çabalamanız gerek.Sunucuda arsalar bulunmuyor sadece faction evleri mevcut günlerce evsiz yaşayabilir misiniz ?Serverımızda çok az sayıda faction bulunucak yani 3-4 tane faction arası savaşlar olacak.
Yıllar boyunca kazandığımız tecrübe ile eskileri size getiriyoruz,beklemede kalın!

Server yapım aşamasındadır!Görüşlerinizi merak ediyoruz,Lütfen yorum bırakın.​

Son düzenleme:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben geleceğim. Bir krallık açıp sunucu kapanana kadar sur yapacağım.

Krallığıma destek olmak isteyen (katılmak isteyen.) varsa şimdiden belirtsin kolaylık olur :)

- Wyvern's Land -
Derebeylik
Ulusal Renkler:
Yönetim Biçimi: Mutlak Monarşi
İdeoloji: Milliyetçi
Politika: Barış Politikası
Ticaret: Devlet Kontrolünde
Meclis: Bulunmamakta
Ordu: Düzensiz Ordu-Açık Kayıt
Geçim Kaynağı: Tarım ve Hayvancılık

Yönetici: Senyör I. Utral

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Tam olarak açılış tarihini söyleyebilir misiniz? Yani en azından gerçekten bir ''sunucu''yu beklemeye koyulabiliriz. Eğer gerçekleştirebilirseniz bizim milletimizin sunucu çöplüğüne az da olsa katkı yapacağınızdan şüpheniz olmasın derim.

undead52

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak açılış tarihini söyleyebilir misiniz? Yani en azından gerçekten bir ''sunucu''yu beklemeye koyulabiliriz. Eğer gerçekleştirebilirseniz bizim milletimizin sunucu çöplüğüne az da olsa katkı yapacağınızdan şüpheniz olmasın derim.
Bu sunucuyu açmayı istiyorum ama ortada ekip filan yok tek başımayım ve server alıcak param yok şu anda yoksa serveri yapmam 3 gün anca sürer.Ayrıca insanlarin tepkilerini merak ediyorum geliceklermi beğenirlermi diye bu konuda bu yüzden var :)

Aslında Şu anda 20 kişi idare edebilecek bir server arıyorum beta testi vs yapabilmek icin :)