Olmadığım yerde oyun devam etmiyor. -HATA-

rodrages

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese iyi geceler
Bunun bir hatamı yoksa böylemi olması gerektiğini bilmiyorum ama yine de sormak istedim.
Benim yaşadığım yere uzak bir yerde iskelet spawner buldum, oraya bir düzenek kurdum su yolu ile iskeletler taşınıp kurduğum yere düşüyor fakat ben bu spawnara uzakken hiç iskelet birikmiyor.Kurduğum düzeneğe yaklaşınca iskeletler doğmaya başlıyor ve birikiyor.Haritanın derinliklerinde slime çifliği kurmuştum ilk başlarda çalışıyordu artık o da çalışmıyor.Hatta şu bile oluyor diyelim ocağın içine eritmek için taş koydum ben yakındayken eriyor uzaktayken erimiyor.

Bunlar bir sorun mu?Yoksa oyun normalde böyle mi?Bilmiyorum, yardım ederseniz sevinirim.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Moblar oyuncuya gore cikar aksi halde geceleyin milyonlarca mob cikar pc ölürdü :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rodrages

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
peki ocaktaki taşlar niye erimiyor bugun bir deney yaptım 64 tane kırık taş 11 dakikada normal taş a dönüşüyor ben ocağa 64 taşı koyup evimden uzaklaştım spawnerın olduğu yere gittim 20 dk orada bekleyip farm yaptıktan sonra evime geri döndüm ama ocağa bir baktım daha 48 tanesi taş olmuş.Normalde ben nerde olursam olayım o ocağın pişirmesi gerekmiyormu malzemeleri.Bir de spwanerin mantığı şöle değilmi odaya 4 tane yada 3 tane mob atar bunlar başka yere gittimi yenileri doğar.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bildigim kadariyla simgle playerde oyuncunun olmadigi kullanilmayan chunklar ramden silinir tekrar oraya gidince yuklenir haliyle ramden silindigi zmn icinde ne varsa donar :)

rodrages

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bildigim kadariyla simgle playerde oyuncunun olmadigi kullanilmayan chunklar ramden silinir tekrar oraya gidince yuklenir haliyle ramden silindigi zmn icinde ne varsa donar :)

Bunu değiştirebilirmiyiz peki uzak alandaki işler devam etmesi için

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tapatalk bazen atmiyo msji cildiriyom...

Normalde serverda craftbook ile yapilabiliyo ama single icin chunkloader tarzi bi mod varmi die bak ayrica optifine fln kur chunk la ilgili ne varsa sona getir :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Chickenchunksiydi neydi onu yükle

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rodrages

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tesekkürler hepinize chickenbonesi yükleyip deneyeceğim

LG-P503 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bir redstone sisteminden veya spawner/ocaktan 30 70 block uzaklasınca çalışmaz Spawnerdeki mantik şöyle: Spawnerler den mob dogmasi icin cok yakin bir alana ihdiyac duyar 25 block 30 block gibi Ancak ocak sen ocagi sisteminde barindirdigin halde isitmaya devam eder yaklasik 70 Block yani arkani donup bir bak görebiliyormusun ocagi diye Ve bu mantık redstone sistemleri icinde gecerlidir..

rodrages

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hmm anladim.Mob spawner icin altarnetif bir yöntem düşündüm.mob spawner düzenegimin ordayken oyunu ağ da aç diyorum alt tab yaptiğimda oyun menusunde de devam ediyor ben internet islerimi hallediyorum oyuna dönüp toplu sekilde kesiyorum.bölece bos zamanlarimda exp isini hallediyorum.

LG-P503 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yerel ağda paylasmazsaniz esc ye basarak aşağı indirdiginizde oyun durur e ye basıp çıkarsınız oyun durmaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi