Olmaz olsun ;(

Okuldan nefret ediyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

yomukyok

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke okullar acılmasaydı zaten okuldan nefret ediyomuş gibi + ders
Okuldan nefret edip etmediğinizi ankete söleyiniz...

yomukyok

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doktor olmak benim tek hayalim. Doktor olmak için iyi bir eğitime sahip olmam gerekiyor ve okumayan cahil halkın arasından sıyrılarak iyi bir yere gelmeliyim. Bu yüzden okulu seviyorum.
Hayaline ulaşmak istersin bu yüzden okulu bırakmassın ama ginede sevmessin. Bende öle oluyor :)

ProMinecraftPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayaline ulaşmak istersin bu yüzden okulu bırakmassın ama ginede sevmessin. Bende öle oluyor :)

Okulu Sevmesende Okumak Zorundasın Eğer Okumassan Milletin işinde Çalışırsın Millet Sana Bağırır istediğini yaptırır
Eğer OkurSan Masa Başında Rahatça Takılırsın

Dipnot : Annemin Öğütü :D[DOUBLEPOST=1377860175,1377860011][/DOUBLEPOST]Bizim Halk Cahil Benim Bildiklerim Akrabalarımın Hepsi Sanayide Çalışıyor Bende Okumak İstiyorum . İyi Bİr Yere Gelip Para Kazanmak İstiyorum dberkay Haklı .

yomukyok

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okulu Sevmesende Okumak Zorundasın Eğer Okumassan Milletin işinde Çalışırsın Millet Sana Bağırır istediğini yaptırır

Dipnot : Annemin Öğütü :D
Sevmesemde okuyorum zaten. Gelecegim icin okuyorum ama eyerki okumadana mühendis olunsaydı okumazdım :D[DOUBLEPOST=1377860321,1377860215][/DOUBLEPOST]

Dipnot : Annemin Öğütü :D[DOUBLEPOST=1377860175,1377860011][/DOUBLEPOST]Bizim Halk Cahil Benim Bildiklerim Akrabalarımın Hepsi Sanayide Çalışıyor Bende Okumak İstiyorum . İyi Bİr Yere Gelip Para Kazanmak İstiyorum dberkay Haklı .
Okulu bırakmam ama sevmem :D sırf senin üstte yazdıgın bigi cahıl olmak istemem[DOUBLEPOST=1377860453][/DOUBLEPOST]Tapatalk üyeligimi aktifleştirmek için girdim bir bakam girmisken forumdan mesaj varmı iyice mesaja daldım :D

ProMinecraftPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sevmesemde okuyorum zaten. Gelecegim icin okuyorum ama eyerki okumadana mühendis olunsaydı okumazdım :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1377860321,1377860215][/DOUBLEPOST]
Okulu bırakmam ama sevmem :sırıtmak: sırf senin üstte yazdıgın bigi cahıl olmak istemem

Bizim Halk Tv Nin Başında Cahil Bir Topluluk Oysaki Herkesin Günde 2 Saat Kitap Okuması Gerek Ben En az Günde 3 Saat Kitap okuyorum Annemgil Bana Kitap Yetiştiremiyor . Keşke 6. Sınıftayken Bursluluğa girseydim şimdi lise yi bitireceğim . İnşallah Seneye Üniversityei Kazanırım.