Oltanın pvp'de kullanılma sebebi

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0

Bugün çoğu kişinin bilmediği oltanın pvp'de ne işe yaradığını anlatalım:
Eğer koşarken bir oyuncuya ilk vuruşu yaparsanız combo yani x2 vurmuş olursunuz. Eğer olta ile oyuncuya, size yaklaşmadan önce vurursanız bu comboyu bozmuş olur, daha az hasar almış olursunuz. Unutmayın hilesiz de hileli de, oynamayı bilen oyuncu kazanır. Hile kullanmamaya alıştırın kendinizi. Hepinize iyi bayramlar!

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Hileli kişi çakmak dışında hiçbir şekilde ölmüyor bazı hilelerde oda işe yaramıyor malasef :|

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Aynen bazı makro kullananlarda gördüm adam aynı saniye hem olta hem kılıç hem çakmak kullanıyo hakkımıza giriyolar[emoji53][emoji53]

-Koray-Kayseri-KFL'18-Minecraft-CoD-BF-GTA-
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu macro olayı. Mouse lazım bütçeli bir tane bunun için değil mi ?

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Neden herkes bu yalanı derki ? Var ama kullanmıyorum ya napıyosun vazoya koyup büyümesinimi bekliyorsunuz anlamadım ki :)
Kullanmıyorum çünki minecraft oynamıyorum :D Server açmadıkça oyuna girmem asla.

Edit: PrivacyGoddeS nick'im ara serverlerde ama bulamazsın oynamiyorum çünki :D

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
He evet kardeşim. Hile yapmazsak kul hakkı ve günah kazanırız. Hile yapmak zorunludur hile yapmazsak ban yeriz demi? :/
Kardeş şunu sormak istiyorum:
Ateist misin sen?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca oltayı atıp hemen çekerseniz oltanın canı gitmemiş olur ve oltayı sınırsız derecede kullanabilirsiniz. Olta 3.envanter slotunda olduğu varsayılırsa en iyi kombosu 3 - right click - 1 - left click olarak bilinir. Sakın kaçmak için kullanmayın. Oynamayı bilen bir oyuncu Dodge yaparak sizi kolayca yakalayabilir. PVP'de first hit çok önemli olduğundan rakiple birlikte birbirinize doğru koşarken hızlıca bir olta darbesi rakibi sekteye uğratıp first hit yapamamasını ve savaşı kaybetmesini sağlar.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Ayrıca oltayı atıp hemen çekerseniz oltanın canı gitmemiş olur ve oltayı sınırsız derecede kullanabilirsiniz. Olta 3.envanter slotunda olduğu varsayılırsa en iyi kombosu 3 - right click - 1 - left click olarak bilinir. Sakın kaçmak için kullanmayın. Oynamayı bilen bir oyuncu Dodge yaparak sizi kolayca yakalayabilir. PVP'de first hit çok önemli olduğundan rakiple birlikte birbirinize doğru koşarken hızlıca bir olta darbesi rakibi sekteye uğratıp first hit yapamamasını ve savaşı kaybetmesini sağlar.
Ben hayatımda olta kullanmadım diyebiliriz :D
Ve olta kullanan birsürü kişiyi kolaylıkla kesiyorum.
Sonra tabii ki ölünce macro diyolar "gg banned" gibi noob lafları :D