Olymclaps N. | Daima yenilikçi! | Konuya Girin.

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Herkese merhabalar, iyi forumlar.

Bilindiği üzere Minecraft Türk Oyuncuları'nın aşkı, sevdası olan Lapis üzerinde konuşacağım.
Şimdi ben yenilikçi ve eğlenceli bir sunucu kurmak istiyorum.
Lapis sistemi yerine nasıl bir sistemi sunucuma getirmeliyim?
Nasıl oyuncuları lapis aşkından vazgeçtirip o yeni sisteme odaklanmalı.
Tüm fikirlerinizi bekliyorum.

* Olymclaps Network *
Her daim yenilik.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Texture ile kolay kırılan bir bloğu, mesela kirli toprak diye geçiyordu galiba. Onu çok hoş bir bonus blok gibi göster. Adamlar hem hızlıca kırsın hemde xp droplansın ve ses çıksın. her 1k-5k kazınca da adam 2 saniye yerinde sabit kalıp titresin sonra fişekler ateşlensin ve küreği gelişsin. Aklıma ilk gelen bu. Sonra en son seviyeye biri erişince ona özel ödül ver sonra o kazma alanı yenilensin küreğin gelişme seviyesi de. İsteyen de çıkabilsin o alandan istediği zaman. İstediği zamanda katılsın
Adını da lapissiz sörvır yapmak için konulmuş lapis olmayan lapisimsi şey yapalım

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Faction sunucu açıp lapissiz yapsan ne fark edecek ki ? Lapis anlayışını yıkmak isteyen kişi kendine özgün tür açmalı. Faction açıp lapissiz yapınca lapis anlayışını yıkmış olmazsın.

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Faction sunucu açıp lapissiz yapsan ne fark edecek ki ? Lapis anlayışını yıkmak isteyen kişi kendine özgün tür açmalı. Faction açıp lapissiz yapınca lapis anlayışını yıkmış olmazsın.
Faction lapise mi bağlı beyefendi.
Faction dediğimiz şey klan savaşıdır. Lapis sadece kasılma türüdür. Ben ise kasılma türünü farklı bir şey istiyorum.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Cidden bir öneri istiyorsan evcil hayvan sistemi yapabilirsin. İnsanlar evcil hayvanını geliştirdikçe (seviye atlattıkça) para kazanacak. Evcil hayvanı acıkacak, beslenmezse ölecek ve öldüğü zaman oyuncunun parasından eksilecek.

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Cidden bir öneri istiyorsan evcil hayvan sistemi yapabilirsin. İnsanlar evcil hayvanını geliştirdikçe (seviye atlattıkça) para kazanacak. Evcil hayvanı acıkacak, beslenmezse ölecek ve öldüğü zaman oyuncunun parasından eksilecek.
Güzel sistem, değerlendirebilirim.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha Türkiye'de "faction" sunucular tam adını veremeden lapise önlem almak saçma. Cidden hakkını veren bir klan savaşları sunucusu aç o zaman lapis falan umurunda olmaz insanların. Hazır eklentiler, dakikada bir sunucu, 1 günlük emekle vb. açılmış sunucular forumda uçuşuyor. Daha farklı bir tür açmaya çalış fakat bunu da Türk oyuncuları da bunu beğenmeli.

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Daha Türkiye'de "faction" sunucular tam adını veremeden lapise önlem almak saçma. Cidden hakkını veren bir klan savaşları sunucusu aç o zaman lapis falan umurunda olmaz insanların. Hazır eklentiler, dakikada bir sunucu, 1 günlük emekle vb. açılmış sunucular forumda uçuşuyor. Daha farklı bir tür açmaya çalış fakat bunu da Türk oyuncuları da bunu beğenmeli.
Ben de onu amaçlıyorum. Bir sunucu için 4 ay vakit harcamışlığım var. Faction sunucularına bakınca hepsi leş. Bunları görünce hırslanıyorum ve böyle adamların bir sunucusu, vakit geçireceği birşeyi varsa benimde olmalı diyorum. Yaklaşık 1 aydır sunucu açma planı düşünüyorum ve neredeyse eklentilerimin editlemesinin yarısı bitti. Tek sıkıntı nakit. Şuanlık bedava host'tan işimi görüyorum neredeyse ve sizlerin fikirlerini almak isterim.