#Olympos Build # Skyblock Map

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
( Dağları daha doğrusu tepeleri yaparken World Edit //brush komutunu ve //replace komutunu kullanmak zorunda kaldım onun haricinde mapta her hangi bir World edit yoktur.)

Bu yazılara bitiyorum
Pratik yap,hayal gücünü geliştir. Bu yapıyı eliştirmek bana yakışmaz.
copy Tario yazmak istemedim

Newhnee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş gözüküyor.Asıl söylemek istediğim ,bana göre,WE kullanıp kullanmamak yapının kalitesine değiştermez sadece zamandan tasarruf sağlar.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Herkes başarılı demiş de ben başarılı bulamadım açıkçası. Kuvars ve tahtayı aynı yerde kullanıyorsan böyle kullanmamalısın. Abi aynı zamanda biyomla alakasız ağaçlar kullanmışsın orada da saçmalamışsın. Kuvarslar çok göze batıyor aynı zamanda. Biyom da vasatın üstüne geçememiş. Sarmaşıkla doğallaştırayım demişsin daha da beter olmuş. Neyse haritayı satmışsın daha da karalamak istemem öyle bir amacım da yok zaten. Sonraki çalışmalarında başarılar

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes başarılı demiş de ben başarılı bulamadım açıkçası. Kuvars ve tahtayı aynı yerde kullanıyorsan böyle kullanmamalısın. Abi aynı zamanda biyomla alakasız ağaçlar kullanmışsın orada da saçmalamışsın. Kuvarslar çok göze batıyor aynı zamanda. Biyom da vasatın üstüne geçememiş. Sarmaşıkla doğallaştırayım demişsin daha da beter olmuş. Neyse haritayı satmışsın daha da karalamak istemem öyle bir amacım da yok zaten. Sonraki çalışmalarında başarılar
teşekkürler istekleri diyorlar yapıyoruz. bize dedikleri şekilde bu ortaya çıktı :) Soğolasın yorumun için

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortadaki jungle ağacı hiç olmamış, tek başına duruyor onun yerine dev bir custom tree yapabilirsin. Dağların arasında ki kumlar fazla karışık göstermiş daha da geliştirilebilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortadaki jungle ağacı hiç olmamış, tek başına duruyor onun yerine dev bir custom tree yapabilirsin. Dağların arasında ki kumlar fazla karışık göstermiş daha da geliştirilebilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

map güncellendi fırsatım olursa sizlerle güncel halini tekrar paylaşacağım