olympos build #Survival Map#

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
OlymposBuild Bu Map Tamami ile Vatan Survival ' a Yapılmıştır.

@MinecraftLove123Love

Kuş Bakışı
--------------------------

Spawn Noktasından bakış.
-----------------------------------------------

-----------------------
(+) => Server Bilgi Evleri
------------------------

---------------
Pazar Evleri
-----------------

-----------------
Köylü Takas
-----------------

(=) Yorumlarınız bekleniyor... (Kötü Olanı Düzgünce Açıklarsanız Seviniriz)

/*/ Olympos Build /*/
----------------------------
Vatan Survivial
-----------------------------

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Türkiyede Hala Böle İyi Builderlerin Olması Beni Mutlu Ediyor Başarılarınızın Devamını Dilerim

-Saygılarımla-
Türkiyede ne mimarlar ne takımlar var sizin haberiniz yok
Kuleler çok kötü olmuş kanımca hocam ayriyetten biyom çok özensiz olmuş gibi geldi yakından bakınca

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elinize sağlık şahsen metin abi sizden böyle bir şey beklemiyordum :D

Son düzenleme:

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
İlk hub spawnınıza göre baya hatta çok geliştiniz başarılarınızın devamını dilerim. öğretmen gibi oldum* Evet karneleri dağıtıyorum*

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede ne mimarlar ne takımlar var sizin haberiniz yok
Kuleler çok kötü olmuş kanımca hocam ayriyetten biyom çok özensiz olmuş gibi geldi yakından bakınca
-----> teşekkürler :)
Elinize sağlık şahsen yiğit abi sizden böyle bir şey beklemiyordum :D
Yiğit değil metin teşekkür ederim.
İlk hub spawnınıza göre baya hatta çok geliştiniz başarılarınızın devamını dilerim. öğretmen gibi oldum* Evet karneleri dağıtıyorum*
Hocam sağolun :)

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
medevial Çalışmalarında Yapılarını birbirine Yakın tutmaya çalış ve boylarını uzun tut. Blok Seçiminde de daha farklı şeyler düşün,Demek istediğim oyuncunun gözü yapıttan başka bir şey görmesin ki ; Yapıtların Rastgele oluşturulmuş olması gereken Eski tarz yanılsamasını oluştursun. Mekanı ilk başta hazırlarken de Daha dağlı çukurlu yerler kullanmaya çalış[bu çalışmaya göre{gidip çivi gibi dağa map yapma :(}]
Puan vericek olursam 10 üzerinden 6 veririm :/

edit : Ek olarak Çalışmanda Bir hareket[odak] noktası oluştur, çalışmanın en görkemli yapısı olsun ve diğer yapıtları da ona uyarlıyarak çalış,
ellerine sağlık :)

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
medevial Çalışmalarında Yapılarını birbirine Yakın tutmaya çalış ve boylarını uzun tut. Blok Seçiminde de daha farklı şeyler düşün,Demek istediğim oyuncunun gözü yapıttan başka bir şey görmesin ki ; Yapıtların Rastgele oluşturulmuş olması gereken Eski tarz yanılsamasını oluştursun. Mekanı ilk başta hazırlarken de Daha dağlı çukurlu yerler kullanmaya çalış[bu çalışmaya göre{gidip çivi gibi dağa map yapma :(}]
Puan vericek olursam 10 üzerinden 6 veririm :/

edit : Ek olarak Çalışmanda Bir hareket[odak] noktası oluştur, çalışmanın en görkemli yapısı olsun ve diğer yapıtları da ona uyarlıyarak çalış,
ellerine sağlık :)

Fikir bilği için teşekkür ederim ama bizden istenen evler ve kulelerdi :) Bende biraz daha düzenledim ve çivi gibi dağ değildi :) Tepe idi :)
Bunlar haricinde diğer tüm konularda haklısınız teşekkür ederim. ( Fikir ve önerileriniz şu an yapmak da olduğum kit pvp mapın da dikkat edeceğim )

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çatılara rastgele yün koymussun gibi düşündüm.Ve ön tarafımı arkasımı bilmiyorum çok sade direk odunu koymussun.
Kulleler olmamış ve biyom düzensiz.Ben beğenmedim :S