S
sergun26
Ziyaretçi
Sahibinin adını hatırlamıyorum, uzun zamandır oynamadım. Ancak Ankaralı bir yetkili vardı.garry's mod kuruduklarını biliyorum ve sahibinin adı burakmı
Sahibinin adını hatırlamıyorum, uzun zamandır oynamadım. Ancak Ankaralı bir yetkili vardı.garry's mod kuruduklarını biliyorum ve sahibinin adı burakmı
o zaman saat 15:35 16:35 de beklerim.[DOUBLEPOST=1427897072,1427891766][/DOUBLEPOST]sanırım 1 saatin çoktan doldu1 Saatimi Ayırarak Eminim Daha İyisini Yapabilirim
Adam sana süreyi belirle dememiş 1 saatimi ayrırsam eminim daha iyisi yapılabilir demiş ki yapabilir de bence. Mimarisini pek bilmiyomda herkesin yapabilecegi bir şey.o zaman saat 15:35 16:35 de beklerim.[DOUBLEPOST=1427897072,1427891766][/DOUBLEPOST]sanırım 1 saatin çoktan doldu![]()
Eminimki bende 1 saatte burdan koşarak istanbula gidebilirim1 Saatimi Ayırarak Eminim Daha İyisini Yapabilirim
Ama gelipde konu sahibi yorumdan sonra yarısa girmek istiyor.UuUuEminimki bende 1 saatte burdan koşarak istanbula gidebilirim
Halep ordaysa Arşın burada
Basit spawn yazısını görmedin sanırım
bir şeyleri kendi çapında kanıtlamak istiyorsan kendi konularını aç başkasının konuları altında kalabalık yapma...
Şayet KONUNUN İÇERİĞİNDE BİR SAAT İÇİNDE YAPAMAZSINIZ YAZMIYOR![]()
Saat ile yaparsak ben yapayimbana 2gün sonra 1 saat içerinde yaptım derse neden inanıyım ki ? yada egosunu tatmin etmek için neden benim konum adı üstünde![]()
Yeni profil foton datluymuş bu arada tartışmayı uzatma mertçugumSaat ile yaparsak ben yapayimAma üşeniyom açık açık söyleyim
![]()
Yeni sevgilim ^^Yeni profil foton datluymuş bu arada tartışmayı uzatma mertçugum
o benim aşkım !Yeni sevgilim ^^
Kendisine sor istersenistersen kör et bırakmam