OlymposBT => Candy Craft Hunter Map

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar OlymposBT ' den ben bydemir06 sizlere bugün Hunter Mapimizi tanıtacağım.
Eğer mapim aşırı sadeliği hakkında şikayeti olan varsa , onu dile getirmesin bilerek sadece bırakılmıştır. :)
#Dip Not ; Map kesinlikle Candy craftın isteği üzerine yapılmıştır.
#2. Dip Not ; İlk Yunus yapışım organic olarak arkadaşlar biraz kötü olmuş olabilir. Kusuruma bakmayınız.

"Candy Craft isteği ; Korsan temalı bir map istiyoruz warp avcı olarak kullanacağız. Bunun için gemiler hayvanlar olan bir map istiyoruz doğa temalı fazla ev veya yapı olmasın. "

Candycraft ' ile bence bazılarına cevap verdiğimizi de düşünüyorum. İyi forumlar.

Daha fazla lafı uzatmadan yapı resimlerine geçiyorum iyi seyirler.

Dip Not ; Eğer sizlerde bize ulaşmak isterseniz arkadaşlar forum içi ö.m ile ulaşa bilirsiniz onun haricinde ise
skype adresim ile ulaşa bilirsiniz.

Skype ; Demirseyf06

bydemir06
.
.
.
Map Design ;
bydemir06​

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
gemileri ve heykelleri beğendim daha çok süslenmiş bir map olmuş ellerine sağlık.

MrGeveze

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herzamanki gibi muhteşem.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Terrain her zamanki gibi karışık ve yetersiz, aynı şekilde yunuslarda da o karışıklık var. Blok çeşitliliğini biraz azaltırsanız daha hoş gözükeceğini düşünüyorum, gemiler muazzam :)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Terrain Paintteki spray toolla boyanmış gibi duruyor :D Gemilerde okadar gereksiz detay kullanmanı tavsiye etmiyorum

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Terrain her zamanki gibi karışık ve yetersiz, aynı şekilde yunuslarda da o karışıklık var. Blok çeşitliliğini biraz azaltırsanız daha hoş gözükeceğini düşünüyorum, gemiler muazzam :)
Herzaman ki gibi başarılı bir çalışma.

Terrain Paintteki spray toolla boyanmış gibi duruyor :D Gemilerde okadar gereksiz detay kullanmanı tavsiye etmiyorum

Teşekkür ediyorum.
Rylecls_75 peki yunuslarım nasıl ilk deneme için :D