OlymposBT=>Faction Spawn<=

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Evet, fakat bunu hakaret eder gibi yazarsan kim bundan etkilenip kendini geliştirir ki?
Konuyu Farklı Yere Çekiyorsun Adam Sadece Boş Doldurulabilir Yazdı Boş yazdı Neresi Hakaret Ayrıca Benim Görüşümcede Harita Aşırı Boş O Başlangıç Yerindeki Saçma Desenleri Duvarları Katmıyorum saten ... 2-3 Kelebek Koyulmuş O Kadar İyi Forumlar.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu Farklı Yere Çekiyorsun Adam Sadece Boş Doldurulabilir Yazdı Boş yazdı Neresi Hakaret Ayrıca Benim Görüşümcede Harita Aşırı Boş O Başlangıç Yerindeki Saçma Desenleri Duvarları Katmıyorum saten ... 2-3 Kelebek Koyulmuş O Kadar İyi Forumlar.
öğrenci yapımı olduğunu söyledim ve saçma diyorsan hiç yorum yapma kardeşim harita boş değil kardeşim resimde öyle gözü ke bilir. size iyi forumlar.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Ben zaten dolu demedim bence de boş, fakat bunu ifade biçimi yanlış.. Eğer sadece "Boş, doldurulabilir" yazmış olsaydı ben bir şey demezdim. Ama yapıyı aşağılama niteliğinde yazılırsa bu sadece beni rahatsız etmemeli..

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Burası Herkese Açık Bir Forum İstediğim Şekilde Yorum Yapabilirim Sizin Buna Karışma Hakkınız Yok! İyi Forumlar...
Ben de senin yorumuna karışabilirim o zaman, ne de olsa burası bir forum.. Herkese açık bir forum diye insanları rencide etme hakkına sahip değilsiniz.

BadActive

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dağları Yapmayı Bir Çözemedim Ama Hala Müthiş Buluyorum Maplarınızı :)