Xeressa
Team Ronin
- En iyi cevaplar
- 0
Doldurulabilir mesela ?Bu şekilde yorumlar yapılırsa kimse kendini geliştiremez ki..
Doldurulabilir mesela ?Bu şekilde yorumlar yapılırsa kimse kendini geliştiremez ki..
Evet, fakat bunu hakaret eder gibi yazarsan kim bundan etkilenip kendini geliştirir ki?Doldurulabilir mesela ?
Konuyu Farklı Yere Çekiyorsun Adam Sadece Boş Doldurulabilir Yazdı Boş yazdı Neresi Hakaret Ayrıca Benim Görüşümcede Harita Aşırı Boş O Başlangıç Yerindeki Saçma Desenleri Duvarları Katmıyorum saten ... 2-3 Kelebek Koyulmuş O Kadar İyi Forumlar.Evet, fakat bunu hakaret eder gibi yazarsan kim bundan etkilenip kendini geliştirir ki?
öğrenci yapımı olduğunu söyledim ve saçma diyorsan hiç yorum yapma kardeşim harita boş değil kardeşim resimde öyle gözü ke bilir. size iyi forumlar.Konuyu Farklı Yere Çekiyorsun Adam Sadece Boş Doldurulabilir Yazdı Boş yazdı Neresi Hakaret Ayrıca Benim Görüşümcede Harita Aşırı Boş O Başlangıç Yerindeki Saçma Desenleri Duvarları Katmıyorum saten ... 2-3 Kelebek Koyulmuş O Kadar İyi Forumlar.
Ben zaten dolu demedim bence de boş, fakat bunu ifade biçimi yanlış.. Eğer sadece "Boş, doldurulabilir" yazmış olsaydı ben bir şey demezdim. Ama yapıyı aşağılama niteliğinde yazılırsa bu sadece beni rahatsız etmemeli..Konuyu Farklı Yere Çekiyorsun Adam Sadece Boş Doldurulabilir Yazdı Boş yazdı Neresi Hakaret Ayrıca Benim Görüşümcede Harita Aşırı Boş O Başlangıç Yerindeki Saçma Desenleri Duvarları Katmıyorum saten ... 2-3 Kelebek Koyulmuş O Kadar İyi Forumlar.
tartışma çıkarmak istemiyorum, o sebeptenBen zaten dolu demedim bence de boş, fakat bunu ifade biçimi yanlış.. Eğer sadece "Boş, doldurulabilir" yazmış olsaydı ben bir şey demezdim. Ama yapıyı aşağılama niteliğinde yazılırsa bu sadece beni rahatsız etmemeli..
Kardeş Yorumları Kaldıramıyacaksan Konu Açma Görüşümü Bildirdim İyi Forumlar.öğrenci yapımı olduğunu söyledim ve saçma diyorsan hiç yorum yapma kardeşim harita boş değil kardeşim resimde öyle gözü ke bilir. size iyi forumlar.
agresif bir yorum yaptım mı ?Madem boş değilde resimlerde dolu yerleri çekseydiniz? Niye boş yerleri çekip bu yorumları atınca bi agresifleşiyorsunuz.
Üslup hımmmm.agresif bir yorum yaptım mı ?
lütfen uslubunuzu bozmayınız
Burası Herkese Açık Bir Forum İstediğim Şekilde Yorum Yapabilirim Sizin Buna Karışma Hakkınız Yok! İyi Forumlar...İnsan gibi yorum yapılsın sorun çıkmaz. Amacınız yardımcı olmak değil aşağılamaksa yorum yapmayın lütfen.
Ben de senin yorumuna karışabilirim o zaman, ne de olsa burası bir forum.. Herkese açık bir forum diye insanları rencide etme hakkına sahip değilsiniz.Burası Herkese Açık Bir Forum İstediğim Şekilde Yorum Yapabilirim Sizin Buna Karışma Hakkınız Yok! İyi Forumlar...