-OmerCraft23'TEN BİR EV DAHA!-

OmerCraft23

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar... Foruma kayıt olalı bir hafta oldu. Bir ev çalışmam vardı ve pek beğenmemiştiniz.Bu sefer sizi dinleyerek başka bir ev yaptım işte resimler...

Umarım beğenmişsinizdir...

mentar123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kare ev piramit çatı rastgele ve uyumsuz bloklar :(
katılıyorum ancak değerlendirmemiz o açıdan olursa tabii ki kötü değerlendiririz 2. evine göre gayet güzel olmuş bence
Seni üzmek istemem ama...Bu berbat!
he bu arada bytheefsane adamın 2. evi berbat demen fazla sert olmuş yani ilerde büyük bir mimar olma ihtimalı var ve bu olursa sana çok pis koyar söyleyeyim :) yani kısaca mesajını değiştir :)

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
katılıyorum ancak değerlendirmemiz o açıdan olursa tabii ki kötü değerlendiririz 2. evine göre gayet güzel olmuş bence

he bu arada bytheefsane adamın 2. evi berbat demen fazla sert olmuş yani ilerde büyük bir mimar olma ihtimalı var ve bu olursa sana çok pis koyar söyleyeyim :) yani kısaca mesajını değiştir :)
Fikrimi söyledim!Dost acı söyler!Gelecekte iyi bir mimar olabilir ama şu an yapısı kötü.Ok?

mentar123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Zuri seni kınıyorum adam sadece evi kötü yorumladı diye bunu beğenemezsin. @OmerCraft23 bir ara hamachili server da birkaç build yaparız hem gelişirsin de az da olsa daha güzel buildlerin olur[DOUBLEPOST=1410706001,1410705947][/DOUBLEPOST]
Fikrimi söyledim!Dost acı söyler!Gelecekte iyi bir mimar olabilir ama şu an yapısı kötü.Ok?
peki ben sadece uyardım :)

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@Zuri seni kınıyorum adam sadece evi kötü yorumladı diye bunu beğenemezsin. @OmerCraft23 bir ara hamachili server da birkaç build yaparız hem gelişirsin de az da olsa daha güzel buildlerin olur[DOUBLEPOST=1410706001,1410705947][/DOUBLEPOST]
Adam foruma koymuş evini.Koymuşsa bizim eleştirme hakkımızda var.Bende yapılarımı koydum.İyide eleştiri aldım,kötüde.Şimdi gidip yapılarıma laf edenleri bulup döviyim mi?

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Yorum beğenmek bile suç olmuş arkadaş ne kadar komik duruma düşüyorsun farkında mısın :D Fanatiklik yapma ayrıca yani isteyen istediği eleştiriyi yapma hakkına sahip konu sahibinin cevap vermesi daha doğru olur ^_^

mentar123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorum beğenmek bile suç olmuş arkadaş ne kadar komik duruma düşüyorsun farkında mısın :D Fanatiklik yapma ayrıca yani isteyen istediği eleştiriyi yapma hakkına sahip konu sahibinin cevap vermesi daha doğru olur ^_^
bak beni anlamadın ben onu uyardım hem eleştirisi adamın 2. evi olduğu için çok ağır @Zuni yi ise bunu beğenerek bir saçmalık yapmış bence çünkü hiç beğenilmeyi haketmiyor ama dersen ben beğenmedim demezdim böyle şeyler anadın mı berbat olmuş diyerek adamı sadece üzmeyi becermiş başka hiçbirşeyi değil

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
RoninBT'ye 1000 gömer yahu ne diyonuz siz ( Tamamiyle şakadır :D )

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim fikrim de o yönde , beğenip beğenmeyeceğimi sana soracak değilim.