XapeEvely
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
SParkle'nin Olayları hikayesi:
Bir gün Görsellerden oyun buluyorken Minecraft'ın karşısına çıkmasıyla başladı.
hemen merakla ardından minecraft nasıl indirilir diye bir başından zorluk geçti
Ve en az 3,4 gün sonra oyunda azcık geliştikden sonra nette "Burak oyunda" adlı kanala
baktı ve minecraft rehberi olarak videolar izledi. izledigi bazı videolarda bloklar kılıçlar çok degiştikti!!![Texture Pack] Çok istiyordu ve abisine anca bu kanal nasıl böyle blokları kılıçları çimenleri v.b şeyleri degiştiriyor abi?
-Abisi Ne bileyim Ayar mayardır adamlar emek
+Tamam
Ardından Sparkle anlaşıldı yeter artık bunları nasıl yapıyorlar dedim
Burak oyundanın bir videosuna şunları yazdım
-nasıl oyundaki herşeyi degiştiriyorsun?
ardından herkes bombalamasyon gibi mesajlar attı en fazla 16,17,18 ve 21
Mesajlardan birkaçını örnek vereyim :
1.Googleye Texture Pack yazarsan çıkar orada yardım ederler
2.Texture pack bu
3.Çok kolay bir şey al sana örnek "Faitfull burak abinin kullandıgıda Soartex Fanver "
4.Aynen Burak oyunda texture packı Soartex fanver
Bukadarını size verdim
Bir gün nedenini bilmedigim şekilde burak oyundadan sıkıldım + Buna katkılı olan küfürleri argolarıydıda bırakmıştım yıl 2015 hala sevmiyorum 2011'den itibaren
Bir zamanlar minecraft online nasıl oynanır konusuna takıldım ve araştırmam Allahtan uzun sürmeden bitti ve bende kolayca oynadım 2013'De bayağa bir pro oldum 2014'de hacka baş vuru yaptım 2015'de Perma ban,Ban,Hacker,HACK!,Bidaha Kullanma Hack_By|Nagapoll
Böyle banlandım
Ve o günden itibaren minecraftı çok seviyorum. daha var ama fazla koyamam
Dikkat Bu Hikaye Gerçektir...
Bir gün Görsellerden oyun buluyorken Minecraft'ın karşısına çıkmasıyla başladı.
hemen merakla ardından minecraft nasıl indirilir diye bir başından zorluk geçti
Ve en az 3,4 gün sonra oyunda azcık geliştikden sonra nette "Burak oyunda" adlı kanala
baktı ve minecraft rehberi olarak videolar izledi. izledigi bazı videolarda bloklar kılıçlar çok degiştikti!!![Texture Pack] Çok istiyordu ve abisine anca bu kanal nasıl böyle blokları kılıçları çimenleri v.b şeyleri degiştiriyor abi?
-Abisi Ne bileyim Ayar mayardır adamlar emek
+Tamam
Ardından Sparkle anlaşıldı yeter artık bunları nasıl yapıyorlar dedim
Burak oyundanın bir videosuna şunları yazdım
-nasıl oyundaki herşeyi degiştiriyorsun?
ardından herkes bombalamasyon gibi mesajlar attı en fazla 16,17,18 ve 21
Mesajlardan birkaçını örnek vereyim :
1.Googleye Texture Pack yazarsan çıkar orada yardım ederler
2.Texture pack bu
3.Çok kolay bir şey al sana örnek "Faitfull burak abinin kullandıgıda Soartex Fanver "
4.Aynen Burak oyunda texture packı Soartex fanver
Bukadarını size verdim
Bir gün nedenini bilmedigim şekilde burak oyundadan sıkıldım + Buna katkılı olan küfürleri argolarıydıda bırakmıştım yıl 2015 hala sevmiyorum 2011'den itibaren
Bir zamanlar minecraft online nasıl oynanır konusuna takıldım ve araştırmam Allahtan uzun sürmeden bitti ve bende kolayca oynadım 2013'De bayağa bir pro oldum 2014'de hacka baş vuru yaptım 2015'de Perma ban,Ban,Hacker,HACK!,Bidaha Kullanma Hack_By|Nagapoll
Böyle banlandım
Ve o günden itibaren minecraftı çok seviyorum. daha var ama fazla koyamam
Dikkat Bu Hikaye Gerçektir...