Onaltı Yıldır Mahalle Sakiniyim Sizce Ne Yapmalıyım

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

"Onaltı Yıldır Mahalle Sakiniyim Sizce Ne Yapmalıyım" isimli konuma hoşgeldiniz. Bu konuyu açmadan önce uzun süre düşündüm.
Çünkü kafam oldukça karışık. Mahalle sakinliği görevimi artık icra edemeyecek duruma geldim.
Öncelik konu hakkında daha iyi bilgi alabilmeniz için size şu kısa ve bilgilendirici "Mahalle Sakini Kimdir ?" isimli paragrafı sunuyorum.

Mahalle Sakini Kimdir ?
Mahalle Sakini; 5393 Sayılı Belediye Kanunu'na göre: Belediye sınırları içinde, ihtiyaç ve öncelikleri benzer özellikler gösteren ve sakinleri arasında komşuluk ilişkisi bulunan idarî birimde bulunan bireylerden her birine verilen sorumluluğun ünvanıdır. Kavram olarak yakın komşuluk ilişkilerinin kurulabildiği en küçük sosyal bireydir.
Mahalle sakini, bir muhtar tarafından yönetilen kişilerden her biridir.

Efenim, konuya gelelim. Ben Eren Bülbül, Yaklaşık Onaltı yıldır güneşli mahallesinin sakinlerindenim. Bana verilen bu görevi yaklaşık olarak on yıldır elimden geldiğince kaliteli bir biçimde icraa etmeye çabalamaktayım, fakat ne yaparsam yapayım asli görevime verdiğim çabaya karşın herhangi bir somut karşılık alamadım.
Bundan dolayı sıkıntıdayım, görevime devam edip etmeme arasında kalıyorum.

Aranızda benim gibi mahalle sakini olup, azimli bir biçimde çalışan kişiler varsa onlardan destek almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Hiçbir karşılık alamama rağmen görevimi kalite, düzgün ve seviyeli bir şekilde devam ettirerek vatanıma ve milletime olan sorumluluğumu yerine mi getirmeliyim, yoksa bana verilmiş olan bu asil makamı terk ederek tüm sıkıntı ve yorgunluklarımdan kurtulmalı mıyım ?

Lütfen görüşlerinizi bildirmekten çekinmeyiniz dostlar.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bende bir mahalle sakiniyim bende bir karşılık almadım almak içinde kimseden bir şey istemedim ben kendi emeğimle para kazanıyorum bugün 300 torba çimento yıktım 50 tl aldım.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bir mahalle sakiniyim bende bir karşılık almadım almak içinde kimseden bir şey istemedim ben kendi emeğimle para kazanıyorum bugün 300 torba çimento yıktım 50 tl aldım.
Merhaba sayın jakops bey, sanırım mahalle sakinliği görevine muhtar ve çevre yöneticilerden gereken destek verilmiyor ve önem gösterilmiyor. İsterseniz sorunumuzu bir üst makam olan "Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları"na uygun bir şekilde belirterek görevimizin tekrar hak ettiği eski saygın ve kudretli makamına çıkışını sağlayabiliriz.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Git sen muhtarla konuş. Belediyeden ünvanını çeksin. Sonra belediye reisiyle konuş rütbe atlatsın seni.
Mahalle sakinlerine mağaş mı bağlansın ? Her gün 1 tl

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Merhaba sayın jakops bey, sanırım mahalle sakinliği görevine muhtar ve çevre yöneticilerden gereken destek verilmiyor ve önem gösterilmiyor. İsterseniz sorunumuzu bir üst makam olan "Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları"na uygun bir şekilde belirterek görevimizin tekrar hak ettiği eski saygın ve kudretli makamına çıkışını sağlayabiliriz.
Böyle bir şeyde sizi kapı dışarı ederler onların böyle konular ile uğraşacak zamanları yok.
Eğer ülken adına yararlı bir birey olmak istiyorsan iyilik yap teşekkür ederim.
Bu arada konuyu kapatmanı arz ederim.