One in The Chamber'de paulinhoOHD oynarkene :D

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görün Bakın kaç kill'im var :D Arka arkaya :D Not: paulinhoOHD benim :D
Not 2:Hile kullanmadım :) Nasıl yaptığımı bile bilmiyorum :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmm. demekki son kişiyi saymamış. Garip..[DOUBLEPOST=1417381864,1417381810][/DOUBLEPOST]bu arada bunlar olurken video çekiyodum layn :D atarım sonra görün nasıl oldu 12 kill :D
Aha hatırladım! o anda benim 5 Skorum vardı. Hepsini öldürdüm 6 kişi etti. Bu = 5 + 6 = 11 :D[DOUBLEPOST=1417382119][/DOUBLEPOST]
Şimdi kendisini pro sandı. :(
Tabii ki. Böyle şeyler yapmak zordur :D Senide görelim :D Sahneye gel hadi :D

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Problem şu ki ben son dakikalarda yaptım. Maç boyunca yapmadım. O oyunda maç boyunca 35. Son dakikada 5 skorun varken yap bakam 35 ? yoksa ben oooo 25 yaparım :)
Onun prolukla alakası yok şanslıymışsın zaten kendin de söyledin şaşırdığıın yani böyle bir şey beklemiyordun demekki şanslıydın. :(

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun prolukla alakası yok şanslıymışsın zaten kendin de söyledin şaşırdığıın yani böyle bir şey beklemiyordun demekki şanslıydın. :(
yoo. Ben normalde bile böyleyim. Ama ilk kez 12 yapıyorum. Normalde 9'da kalır oyunu kapatır pc'ye vuracağıma Bi kağıt yırtardım :D[DOUBLEPOST=1417461600,1417461546][/DOUBLEPOST]
Yok s.k.i.l.l'i mi oynayacağım ben.

+ One in The Chamber'in zorluğu daha farklı. bu belki daha kolay ? bilemezsin. Belki senin güçlü silahın var. One in The Chamber'de ne kadar kasılsanda yine aynı silahlar. Tek fark altın kılıç alabiliyorsun. Örn Şöyle bir şey yok: 10 Seviye oldun Sana elmas kılıç + 25 ok :D yok öyleee :D