One Piece İzleyenler Lütfen Baksın

YunusUchiha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
One Piece izleyen arkadaşlarımızın azmine hayranım.Onları gördükçe gözümden yaş geliyor.Bizim nesil öldükten sonra bile devam edilecek,asla sonunu göremeyeceğiniz bir animeyi neden izliyorsunuz ?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
daha animenin 18 yıl'ı İllaki bitecektir. biz 40-50 yaşlara gediğimizde neden mi izliyoruz?
Anime demek bitişini görüp gittiğin bir şey mi? Bitişini görmeksekte izlendikçe yaptığı hüzün'e ve heycan ortak olmak için izliyorum.
Ha bu arada o fotoyu sil bence o 2003 kalmadir harelde :D yeni fotomuz bunu koyacaksin.

Son düzenleme:

YunusUchiha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
daha animenin 18 yıl'ı İllaki bitecektir. biz 40-50 yaşlara gediğimizde neden mi izliyoruz?
Anime demek bitişini görüp gittiğin bir şey mi? Bitişini görmeksekte izlendikçe yaptığı hüzün'e ve heycan ortak olmak için izliyorum.
Ha bu arada o fotoyu sil bence o 2003 kalmadir harelde :D yeni fotomuz bunu koyacaksin.
Hayatımda 93 tane anime bitirdim ama hiç senin gibi düşünemedim :D
Yalan falan değil ama ağırlıklı 12-25 bölümlük animelerdi :D ben sadece bitirmek için izledim.İtachi öldüğünde çok ağladım ve kishiye sövdüm :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hayatımda 93 tane anime bitirdim ama hiç senin gibi düşünemedim :D
Yalan falan değil ama ağırlıklı 12-25 bölümlük animelerdi :D ben sadece bitirmek için izledim.İtachi öldüğünde çok ağladım ve kishiye sövdüm :D
One Piece izle. Ne kadar anime izlersen izle hiçbiri benim kalbimde One Piece yerini alamaz. :D
Ace öldüğünde sende ölürsün ağlarsin :( akainu da fena söversin. :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
One Piece'i bitirmek için değil zevk ve heyecan için izliyorum. Sonuçta zaten 678 bölüm var -yeni bölüm çıktımı bilmiyorum- onlara gelene kadar daha 1-2 ay daha izlerim. Eh madem durum böyle zevk almaya bakacaksın. Bir de internette ki filler bölümler doğru mu? Bilen biri yazabilir mi?[DOUBLEPOST=1422434712,1422434682][/DOUBLEPOST]
One Piece izle. Ne kadar anime izlersen izle hiçbiri benim kalbimde One Piece yerini alamaz. :D
Ace öldüğünde sende ölürsün ağlarsin :( akainu da fena söversin. :D
Kaçta ölüyor o :(

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
One Piece'i bitirmek için değil zevk ve heyecan için izliyorum. Sonuçta zaten 678 bölüm var -yeni bölüm çıktımı bilmiyorum- onlara gelene kadar daha 1-2 ay daha izlerim. Eh madem durum böyle zevk almaya bakacaksın. Bir de internette ki filler bölümler doğru mu? Bilen biri yazabilir mi?[DOUBLEPOST=1422434712,1422434682][/DOUBLEPOST]
679 bu arada. :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunlarda filler listesi. :D[DOUBLEPOST=1422434796][/DOUBLEPOST]
zevkini mi çıkaracaksin? izlemeye devam et marineford arçta ölüyo ama :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
679 bu arada. :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bunlarda filler listesi. :D[DOUBLEPOST=1422434796][/DOUBLEPOST]
zevkini mi çıkaracaksin? izlemeye devam et marineford arçta ölüyo ama :D
Ben de bu siteden takip ediyordum da bir tane filler bölümü izlemedim o sırada Ace gitmiş tayfadan o yüzden kafam karıştı.
Bir de ben One Piece'e sırf Naruto fillerları başladı zaman geçsin diye başladım. şu an Naruto'yu bıraktım paso One Piece, Death Note :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben de bu siteden takip ediyordum da bir tane filler bölümü izlemedim o sırada Ace gitmiş tayfadan o yüzden kafam karıştı.
Bir de ben One Piece'e sırf Naruto fillerları başladı zaman geçsin diye başladım. şu an Naruto'yu bıraktım paso One Piece, Death Note :D

One Piece heryerde adamim. :D

YunusUchiha

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Death note'ye yeni başladıysan söyleyeyim.Ryuzaki ölüyor onun yerine bi çocuk geliyor ama o kira'yı enseliyo son bölümde kira ölüyor :D