YunusUchiha
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
One Piece izleyen arkadaşlarımızın azmine hayranım.Onları gördükçe gözümden yaş geliyor.Bizim nesil öldükten sonra bile devam edilecek,asla sonunu göremeyeceğiniz bir animeyi neden izliyorsunuz ?
Hayatımda 93 tane anime bitirdim ama hiç senin gibi düşünemedimdaha animenin 18 yıl'ı İllaki bitecektir. biz 40-50 yaşlara gediğimizde neden mi izliyoruz?
Anime demek bitişini görüp gittiğin bir şey mi? Bitişini görmeksekte izlendikçe yaptığı hüzün'e ve heycan ortak olmak için izliyorum.
Ha bu arada o fotoyu sil bence o 2003 kalmadir hareldeyeni fotomuz bunu koyacaksin.
![]()
One Piece izle. Ne kadar anime izlersen izle hiçbiri benim kalbimde One Piece yerini alamaz.Hayatımda 93 tane anime bitirdim ama hiç senin gibi düşünemedim
Yalan falan değil ama ağırlıklı 12-25 bölümlük animelerdiben sadece bitirmek için izledim.İtachi öldüğünde çok ağladım ve kishiye sövdüm
![]()
Kaçta ölüyor oOne Piece izle. Ne kadar anime izlersen izle hiçbiri benim kalbimde One Piece yerini alamaz.
Ace öldüğünde sende ölürsün ağlarsinakainu da fena söversin.
679 bu arada.One Piece'i bitirmek için değil zevk ve heyecan için izliyorum. Sonuçta zaten 678 bölüm var -yeni bölüm çıktımı bilmiyorum- onlara gelene kadar daha 1-2 ay daha izlerim. Eh madem durum böyle zevk almaya bakacaksın. Bir de internette ki filler bölümler doğru mu? Bilen biri yazabilir mi?[DOUBLEPOST=1422434712,1422434682][/DOUBLEPOST]
Kaçta ölüyor o![]()
zevkini mi çıkaracaksin? izlemeye devam et marineford arçta ölüyo amaOne Piece'i bitirmek için değil zevk ve heyecan için izliyorum. Sonuçta zaten 678 bölüm var -yeni bölüm çıktımı bilmiyorum- onlara gelene kadar daha 1-2 ay daha izlerim. Eh madem durum böyle zevk almaya bakacaksın. Bir de internette ki filler bölümler doğru mu? Bilen biri yazabilir mi?[DOUBLEPOST=1422434712,1422434682][/DOUBLEPOST]
Kaçta ölüyor o![]()
Ben de bu siteden takip ediyordum da bir tane filler bölümü izlemedim o sırada Ace gitmiş tayfadan o yüzden kafam karıştı.679 bu arada.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunlarda filler listesi.[DOUBLEPOST=1422434796][/DOUBLEPOST]
zevkini mi çıkaracaksin? izlemeye devam et marineford arçta ölüyo ama![]()
Ben de bu siteden takip ediyordum da bir tane filler bölümü izlemedim o sırada Ace gitmiş tayfadan o yüzden kafam karıştı.
Bir de ben One Piece'e sırf Naruto fillerları başladı zaman geçsin diye başladım. şu an Naruto'yu bıraktım paso One Piece, Death Note![]()
![]()
One Piece heryerde adamim.![]()
Kadın seslendiriyorda sesi aşırı kalin kadininda ondan öyle![]()
Burada Naruto'da ki Akatsuki işareti kıyafette bu iki anime anlaşmışlar galiba
Bir de Luffy kadın seslendiriyormuş fena üzüldüm![]()
Narutonun son bölümüne has bir şeydi o benim bildiğim .-.Kadın seslendiriyorda sesi aşırı kalin kadininda ondan öyleaynen bu 2 anime 2 efsaneler diye anlaşmişler.
![]()
Death note'ye yeni başladıysan söyleyeyim.Ryuzaki ölüyor onun yerine bi çocuk geliyor ama o kira'yı enseliyo son bölümde kira ölüyorOne Piece'i bitirmek için değil zevk ve heyecan için izliyorum. Sonuçta zaten 678 bölüm var -yeni bölüm çıktımı bilmiyorum- onlara gelene kadar daha 1-2 ay daha izlerim. Eh madem durum böyle zevk almaya bakacaksın. Bir de internette ki filler bölümler doğru mu? Bilen biri yazabilir mi?[DOUBLEPOST=1422434712,1422434682][/DOUBLEPOST]
Kaçta ölüyor o![]()
Bunlar hep Illumemati'nin oyunları hocam![]()
Burada Naruto'da ki Akatsuki işareti kıyafette bu iki anime anlaşmışlar galiba
Bir de Luffy kadın seslendiriyormuş fena üzüldüm![]()