[OneInTheChamber] İstediğiniz Özellikler ?

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba Arkadaşlar. Yakında (Çalışmalarına Başladım) OneInTheChamber Skriptimi Tamamlayacağım. Ama Biraz Sade Oluyor. Sizce Daha Kullanışlı Ve Güzel Olması İçin Ne Tür Özellikler Ekleyebilirim ? (ÖRN: Ok Efektleri) İstediğiniz Özellikleri Yazarsanız Bende Eklemeye Çalışacağım. İyi Forumlar.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bendee yapıyodum :( sadece lobi ekleme işi kaldı. forumda ücretsiz paylaşmayı düşünüyorum :D

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
/Oıtc yazarak boş arenaları görsünler /omarket ile satılan eşyaları görsünler 2 tanesi free olsun diğerleride viplere özel olsun.

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Viplere oyunda kolaylık vericek özellikler verme.
Sadece ok efektidir vs.dir onları ver

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Yayı eline alınca olacak özellikler satılabilir örneğin yayı eline aldın hızlandın veya yayı çekince görünmez oldun vb. Veya etrafta bazen belirli bir blok çıkar o bloğa ok atınca bazı eşyalar verir ve o blok yok olur belirli bir süre sonra tekrar gelir.Özel kamuflaj kıyafeti olabilir o kıyafet giyiliyse bir süre shifte basılı tutunca bir süre veya hareket edene kadar görünmez olacak veya rastgele çimenlikle ilgili bir bloğa bürünecek (biraz saklanbaç pluginine benzedi) Farklı yaylar olabilir o yaya bazı özellikler eklersin daha uzağa gitme vb Ayrıca sunucu sürümü kaç? 1.9 ise baya iyi :D

Son düzenleme: