[Onemli]Saat geldiğinde belirlediğimiz bir komutu giren pluginin adı neydi

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bi plugin vardı arkadaslar tam saati gelince event yapıyordu (Normal saat tabii ki oyun saati degil!) o pluginin adı neydi çok acil arkadaslar sorun çözüldügünde lütfen yetkililer konumu kilitlesinler.Arkadaslar cok lazım lütfen.

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki 1.7.2 sürümü yok.Başka bi plugin var mı bildiğiniz ?[DOUBLEPOST=1420706060,1420705844][/DOUBLEPOST]Sanırım göremedim bi an varmış teşekkürler.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Ne yazık ki 1.7.2 sürümü yok.Başka bi plugin var mı bildiğiniz ?[DOUBLEPOST=1420706060,1420705844][/DOUBLEPOST]Sanırım göremedim bi an varmış teşekkürler.
1.7.2 olmasına gerek yok, muhtemelen hepsi çalışacaktır. Bir deneme sunucusunda veya lokalde denemesini yapın. Bunlar olmazsa bile verdiğim anahtar kelimeler ile bu türden başka plugin var ise bulabilirsiniz.

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu anda çok değişik bir sistem deniyorum otomatik event yaptıran bi sistem yazdım madeneventi rain eventi vs. serverde olmasak bile tam saatinde bu eventlerin olmasını istiyorum @IRFN bunun için böyle bir plugin arıyorum şu anda neredeyse hiçbir serverde olmayan bir sistem yapmaya çalışıyorum (bazı serverler belki yapıyordur haberim yok) bildiğiniz başka bir plugin var mı aynı amacı gören ? Yalnız oyun saati değil normal saatlerde gerçekleşecek bir şey arıyorum.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
GreenArrow türkçe kendi yazdığı plugin vardı onu kullan her dakika dünya herşeyi ayarlayabiliyorsun

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuyla alakalı değil ama @emrah4434 ve @IRFN bi sorunum olacak ben ten 1 yıl önce bir server almıstım hala aktif.Servere bu aralar (1 bucuk ay falan) çok kasıyo artık diye (o kadar oyuncu bilgisi var tabi kasar) restart attık.Serverde haritalardan biri bozukmuş ticket attık görevliler sürekli haritayı silmemiz gerektiğini söylediler en sonunda lagdan ve kapanmadan şikayetçi olan üyeler (bizde şikayetçiyiz tabi zırt pırt kapanıyo) yüzünden serveri tekrar resetledik.Pluginleri falan silmedik sadece mapları sildik.Yeni dünya açtık schematic almıştım yapıştırdım bi süre hiç bi sorun olmadan oynanırken bu ara tekrar kapanmaya başladı.Crash-Reports klasörüne girdiğimde hatalar eski hataların aynısı.Yani yine harita bozulmuş.Ben bu sorunu nasıl gidericem bi bilginiz var mı ? Özellikle @IRFN sen kaç yıldır Türkiye'nin en iyi serverinin yöneticilerindensin.Sende bu hatanın çözümünü bilmiyosan kimse bilmiyo demektir nitrado görevlileri mapı sildirdiler yine silmek istemiyorum millet klan evi yapıyo klan evleri gidiyo adamların sürekli içinde chestler vs. yani adamların emekleri heba oluyo ve bende tekrar tekrar serveri kurmayı istemiyorum (yorucu oluyo biraz :D ) lütfen bi çözüm söyleyin.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Ben topu topu 1 yıldır bu oyunla ilgileniyorum, çok olmadı. Sorununla ilgili ayrı bir konu açıp, hata loglarını paylaşırsan, yardımcı olmaya çalışırım, benim dışımdaki arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışacaklardır.