Oninaki Steam'de!

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
.
Mesajlar
394
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
918
Puanları
960
Ruh hali




Oninaki Steam'de!

Merhaba okurlar! Dün piyasaya yayımlanan hoş grafikleriyle oyuncuların ilgisini çeken bir oyun daha yayınlandıktan hemen sonra Steam'de sunuldu. Oyun bakış itibariyle üstte de dediğim gibi hoş grafikleriyle dikkat çekmektedir.

Aksiyon & rol yapma olan bu oyunun Google'deki oylamasında oyuncuların %96'sı bu oyundan memnun kaldığını belirtmiş. Tokyo RPG Factory isimli firma tarafından oyun geliştirilmiştir ardından, Square Enix tarafından yayınlanmıştır.

Nintendo Switch, Playstation 4 ve Microsoft Windows platformları olmak üzere 3 platformda yayınlanmıştır. Oyunun demosunu oynamak istiyorsanız Steam'de ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Oyun 240 TL gibi yüksek bir fiyata satılmaktadır.

Oyunun geliştiricileri oyun hakkında şöyle demiştir, "Oyunda her yaşa hitap etmeyecek görüntüler olabilir. Mesela sıkça şiddet, kan veya yetişkin içerik."

Oyun 4 dil desteklemektedir. Fakat, aralarında Türkçe yoktur. Desteklediği diller ise şunlardır, İngilizce, Fransızca, Almanca, Japonca.

Oyun hakkında düşüncelerimi söyleyecek olursam oyun bakış itibariyle hoş görünüyor. İyi bir oyun fakat, 240 TL vermeye değer mi, değmez mi hiç emin değilim. Yani bu oyuna verilecek miktar başka daha iyi oyunlara verilebilir diye düşünüyorum.

Buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum, iyi forumlar.

 



Üst