- En iyi cevaplar
- 17
Tek yaptığı şey dublaj ve animasyon o da önemli tarafı değil sonuçta...Önemli olan müzik.İyi de Burak Oyunda'nın o şarkısı da güzeldi,ben beğendim.
Tek yaptığı şey dublaj ve animasyon o da önemli tarafı değil sonuçta...Önemli olan müzik.İyi de Burak Oyunda'nın o şarkısı da güzeldi,ben beğendim.
Minkks'in kanalına baktım çok güzel şeyler varBuna bakın Minecraft ile ilgili.
o tek mi ya daha fazla var örneğin gamgamstyle;Minkks'in kanalına baktım çok güzel şeyler var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1435840807,1435840674][/DOUBLEPOST]Çok güzel olmuş kesinlikle bi izlemenizi tavsiye derim. Bunun İstiklal Marşı versiyonu falanda vardı sanırım
Eğlence amaçlı yapılmıştır notunu ekliyorum sende bi okumayı öğrenbunu yapan arkadaş onlarda, bizlerde diyeceğine
türkçe yazmayı öğrensin
Bunu yapan arkadaş görüyor seni şuandabunu yapan arkadaş onlarda, bizlerde diyeceğine
türkçe yazmayı öğrensin
Sözler;Bu adamınki Daha Güzel![]()
Sıktı Arma3 GeçSözler;
Oyun oynamayı öğren...
Oyun oynamayı öğren...
Oyun oynamayı öğren...
Oyun oynamayı öğren...
Jahrein, Jahrein, sen bir noobsun
Jahrein, Jahrein, Tahit istiyoruz!
Jahrein, Jahrein, sen bir noobsun
Sakalların pamuk gibi Jahrein
Biraz geç kaldım ama :/
Evet bu tür şeylerin çoğu note block studio adlı programla yapılıyor. O kadar da işsiz değiller yani. Bu da bir tutarial:Sanırım bunları yapmanın bir programı var bu videonun başında Note Block Studio diyor
İşsizliklen alakası yok yabancılar programsız yapar yani.Evet bu tür şeylerin çoğu note block studio adlı programla yapılıyor. O kadar da işsiz değiller yani. Bu da bir tutarial:
Burak Oyunda Minecraft Şarkısı yazarsan çıkarBence türklerinki de güzel. Ve şaka amaçlı yapmış olman hiçbir şey değiştirmiyor.
Türkçe şarkının adı ne? Telefuionuma yükleyecem. (İngilizce olanı biliyorum)