Online Mod true oluyor

Rogering

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bukkit server kurdum ben girebiliyorum ama arkadaşım giremiyor server propertiese baktım online mode true false yaptım serveri açınca yeniden true oluyor acaba girmemesinin nedeni bumu lütfen yardım edin

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
.bat ınızındaki -o true kısmını silin ve tekrar belgeden online-mode false yapın.

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlardan emek hırsızlığı yapıyorsunuz.Birazcık oyun yapımcılarına saygınız olsun gidip 140-200 lira arası oyun alın demiyorum ki minecraft bu 60 lira 1 hafta boğazınızdan kesseniz rahatlıkla alabilirsiniz.

Rogering

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Java.net.ConnecctException: Conneciton timed out: no further information

Rogering

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş yine olmadı port açtım ama.bir şey unutmuşta olabilirim :( bi yapamadım

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Portu yanlış açtıysanız bu olur. Eğer doğru açtıysanız Güvenlik duvarı ve AntiVirüs programınız internetinizin portlarını kapatıyor. İkisini de devre dışı bırakarak tekrar deneynin.

Rogering

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Connection throttled! Please wait before reconnecting bir arkadaşım girdi ama öbür arkadaşımda bu hata gelio
özür dilerim çok soru soruyorum :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Connection throttled! Please wait before reconnecting bir arkadaşım girdi ama öbür arkadaşımda bu hata gelio
özür dilerim çok soru soruyorum :D
Bağlantın sınırlandırılmış. Yani daha çok kısılmış gibi. Max-connection gibi bir girdi gördün mü hiçbir yerde. Onu yükselt.