Online Server: Yaratıcı ve Modlu ?

Unknown00088888

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba.. bir soru soracağım; Minecraft'ta herkesin girebildiği şehir ve yaşam şeklinde ve server da belli başlı kurallar dışında (örneğin tnt ile haritaya zarar vermek) istediğini yapabildiği, oyuncuların yaratıcı veya istediğin zaman survival moda geçebildiği (saat değiştirmek vb şeyler yok), şehir ve yaşam tarzı gibi herkesin ev yapıp şehri genişlettiği, işe alma veya dükkan sahipliği, supermarket, arsa alma, yaşam, komşu... vb. yani dünya yaşamı gibi ve şehire uygun mod da kullanılabilen (Decocraft, Furniture Mod, Galacticraft(şehirde uzay istasyonu olabilir), Architecture mod, XL food mod, Plane Mod, Car Mod vb..), şehirde kuralları düzene sokan mobların olduğu (polis, kanun adamı gibi (gerçek insanda olabilir bunlar iş olarak)), dünya tipi sonsuz olan (şehir insanın isteğine göre genişletebilsin diye)..... bir server varmı??
Varsa lütfen nasıl ve nerden bulabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?, yoksa; keşke böyle bir şey olsa :(

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Bu bana minecraft resmi sitesinin eski serverlerini hatırlattı, tabii indev sürümü öncesi olduğu için sadece b ile açılan envanterdeki tek sayfalık bloklarla yapılar yaptığımız zamanlar.
Bu arada dediğin şey mine theft auto diye bir minecraft minigamesinde bulunuyor aslında. Yani bir bakıma :/

Logarech

▐━━━━━━━━━│
En iyi cevaplar
0
valla hepsi bir arada olanla daha hiç karşılaşmadım

Usui

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aslında yapabilirsin ama bunun için bayağı iyi bir plugin editleyici olman gerekli ha sonsuz dersende o iş bayağı zor sonsuzu bilemem de aynı işlerin tekrarlanmıs halini yapabilirsin buda server iyi olmazsa bayagı kastırır (Yani lag)