[Only VIPs] Merhaba herkese.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba herkese. Adımı söylemeyeceğim. Erkeğim. 17 yaşındayım. Biraz karamsarımdır. Genelde böyle forumları pek sevmem ama bu forum hoşuma gitti. En başta bir Server için girip, uzun zamandır severek takip ediyordum. Bu gün de üye oldum. Daha VIP olmayı düşünmüyorum.
Sevdikler:
Skiript ile uğraşmak
C++, Java ve Python dillerine çalışmak
Anime izlemek
Oyun oynamak :)
Basketlbol

Umarım çabuk alışırız.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Programlama dili biliyorsan skriptle neden uğraşasın ki. :/
Foruma hoşgeldin. ^^

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Foruma hoşgeldin ^-^
Forum kurallarını okumayı fln un...
Bu arada bugün 2 tane merhaba konusu açıldı; ne tesadüftürki ikinizde animeci ce programcıymışsınız ^.^
İlgili konuya ulaşmak için kıllik mi

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Sen de hoş geldin foruma. B) (Bana niyeyse bir yerlerden tanıdık geliyorsun ama hayırlısı bakalım.)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin de hem yazılım dili hem Skript kullanman pek mantıklı değil.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin kardeşim. İnşallah forumda güzel bir kariyerin olur :)
O değil de konuyu vipler bastı ben hafiften uzaklaşayım burdan
Ağzımdan lafı aldın la. Daha ben 4 aylık vipimi alınca vip seferleri başlatacağım sen ne diyorsun :( (şimdi alırdım ama belki çekilişi kazanırım diye bekliyorum)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Forum'a hoşgeldin ve Madara birkaçımızda anime izler ben narutoyuda takip ederim one piecede ve diğerlerinide lakin daha çok one piece seviyorum. :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma Hoş geldin
Adım Kemal.
Basketbolla İlgileniyorum. Lisanslı Oyuncu Değilim Ama İdmanlarım Var.
Anime İzlerim Favori Animem Kuroko No Basket Ve Death Note (Death Note u hiç kimsenin sevemeyeceği bir boyutta seviyorum)
Kuroko No Baskettende Midorimayı Çok Severim. Oda Uzun Saçlı, Oda Gözlük Takıyor, Oda Shooter Her yerden 3 lük atıyor. Gerçi Benim Öyle özelliğim yok ama ben 3lük atmayı küçüklüğümden beri severim. Onunda Konusması Yavaş. Onunda Burcu Yengeç. En Sevdiği Renk Yeşil vs vs.
Bu kadar yazı yeter,
İyi Forumlar