iMamiReyiZ
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
iyi bakalım açık kalacakmı o serverÇok geç artık yarım saate factions yerinde konu açık olurBaşarılar sizede <3
iyi bakalım açık kalacakmı o serverÇok geç artık yarım saate factions yerinde konu açık olurBaşarılar sizede <3
Bakacaz durumlara s.ssiyi bakalım açık kalacakmı o server![]()
Ya saldırı yaparsam?Bakacaz durumlara s.ss
Peki. #10 grgtrYa saldırı yaparsam?
kendine çok güvenion herhalde çok akıllı kardeşimiz birde seni skypede görelim? ( NOT: Mic yok )Peki. #10 grgtr
Mami kes sesini. Skype geliyorsun , tartışma istemiyorum. @CihanYlmzMR sende aç artık tutturabilirsen gösterirsin çamur atanlara neyin ne oldugunu bende yasadigimdan biliyorum.kendine çok güvenion herhalde çok akıllı kardeşimiz birde seni skypede görelim? ( NOT: Mic yok )
Bu arada Mami gerçek olarakmı sölüyodu, ben şaka olarak okuyordum gerçekse olanlardan biz sorumlu olmayız :3Mami kes sesini. Skype geliyorsun , tartışma istemiyorum. @CihanYlmzMR sende aç artık tutturabilirsen gösterirsin çamur atanlara neyin ne oldugunu bende yasadigimdan biliyorum.
ne yapacaksın?Bu arada Mami gerçek olarakmı sölüyodu, ben şaka olarak okuyordum gerçekse olanlardan biz sorumlu olmayız :3
Bilmem. Niye söleyeyimki *_*ne yapacaksın?
en fazla dava açtın diyelim gidip 5k tl mi ödüceksin? öle ödüceksen nie tutarmı diye konu açıyorsun? git reklam al?Bilmem. Niye söleyeyimki *_*
Sen neden bahsediyorsun mümin arkadaş. Ben reklam alıcam diye birşeymi dedim orda sizin fikirlerinizi sordum? Konu uzamasın bence. Vede dava açıcam diye bir şey de demedim.en fazla dava açtın diyelim gidip 5k tl mi ödüceksin? öle ödüceksen nie tutarmı diye konu açıyorsun? git reklam al?
sayın, muhterem zeki arkadaşımız.
Bu arada Mami gerçek olarakmı sölüyodu, ben şaka olarak okuyordum gerçekse olanlardan biz sorumlu olmayız :3
Susun diyorum size. cihan arkanı kollamaya çalısıyorum , kaşınıyorsun. Kimse aga degil buradan biz sorumlu olmayız falan yapmayın kışkırtıyorsunuz birbirinizi.ne yapacaksın?
Ben bir şey demedimki konuyu başlatan o kendimi savunamazmıyımSusun diyorum size. cihan arkanı kollamaya çalısıyorum , kaşınıyorsun. Kimse aga degil buradan biz sorumlu olmayız falan yapmayın kışkırtıyorsunuz birbirinizi.