Hayır bedwarsSurvival Games Arenasına Mı?
teşekkürler gençYapmanız Gereken Şey Şu BedWars İzinlerini Oyuncuların Sabit Grubuna Eklemenizdir Başka Yapıcağınız Bir Şey Yoktur Olmuyorsa Yine Söyle.
Zaten bunu yapmıştım permissionlara bw.play eklemesdimYapmanız Gereken Şey Şu BedWars İzinlerini Oyuncuların Sabit Grubuna Eklemenizdir Başka Yapıcağınız Bir Şey Yoktur Olmuyorsa Yine Söyle.
Bu arada colrmatch minigames r girmek için tabelaya sol yada sağ tıklamak lazım sol tıklayarak oyuncular girebiliyor ama sağ tık giremiyotlar sadece oplar sağ tık giriyorZaten bunu yapmıştım permissionlara bw.play eklemesdim
Baska cozümü yokmu wg ile alakalı olamazmı cünki wgli alan da tabelaOlmadıysa O Zaman Bed Wars Plugininin Güncel Sürümünü İndir Serverine Yükle Ve Serverinin Sürümünü Bed Wars Plugininin Sürümüne Uygun Yap.
Essentials.sign.use.(name) yzıyor internet de ben name kısmın ne yazıcamY
Baska cozümü yokmu wg ile alakalı olamazmı cünki wgli alan da tabela
Sürüm güncele derkenHayır bu sorun başıma geldi permleri denedim oldu ardından başkasındada olmuştu onunkini permle denedik olmadı sürüm güncelledik oldu bi dene istersen.
Tamam kardesim yardimlarin icin tesekkurler suan evde degilim eve gelince bakacagim tesekkurlerDediğim Gibi BedWars Pluginini Yükselt Serveride Plugine Uygun Sürüm Yap Öyle Dene Olmassa Özelden Bana İletişime Geç Yardımcı Olurum.
Kardes skypeden eklesene bbeerrkkaayDediğim Gibi BedWars Pluginini Yükselt Serveride Plugine Uygun Sürüm Yap Öyle Dene Olmassa Özelden Bana İletişime Geç Yardımcı Olurum.