OP Yetkisine Erişim Düzeyini En Düşüğe Getirme Yardım

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bugün gece 00:00'da başladığım bakımı bu sabah 07:30'da bitirdim, tek başıma uğraştım. Ama bu sabah wgler durduk yere gidiyordu, 2 defa oldu 3.ye anladım kimin yaptığını. O da skype'da konuştuğum kişiydi. Banladım o sorun çözüldü, yedek ile başlattım serverı. şu an bu 10. tehdit. Girip girip ''sv 5 dakkaya felç'' gibi cümleler kullanıyor lamerler. Bildiğiniz gibi hileler yaygın. Bir ara serverımda op alıp etrafı dağıtan şahıslar vardı. Ben yatacağım fakat, ben uyurken servera girip sorun çıkartırlar diye düşünüyorum güvenliği arttırmak için önerileriniz varmı ?
oppasword Plugini Dışında

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OP yetkisini direk essentials'dan silersen sıkıntı çikmicaktır zaten sunucu paneli sende olduğu için başkasıda ve sende op alamicaksın ancak kurucu rütbesinde kick ban vb şeyleri eklemen gerekebilir.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlayamadığım şey şu. Skypeda konuştuğum kişinin hiçbir yetkisi yoktu ama pluginlere zarar verende oydu duyuru ile birkaç hakaret içeren cümleler konuştu.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyisi şunu yap;
Groupmanager kullanıyorsan OP'un yetkilerini sil,hiçbir türlü yetkisi olmasın.
Onun dışında özel bir yetki rütbesi kur ve kendine o yetkiyi ver,bu sayede op olan kişiler seni tehdit edemeyecekler :)
(Uzun süredir düşünüyordum çalışmaz ise bilgilendir,lütfen.)

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
groupmanagerde users dosyasını sil, ops.txt ye bak op varmı diye. Loglardanda bi op komudunu kontrol et.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
groupmanager config yedekle sil gm yi sonra tekrar yükle configide at gg bide ops.txt yi sil yükle. gg