Open to Lan Oynama - Detaylı Anlatım

İşinize yaradımı ?

• Evet

Kullanılan: 2 66.7%
  • Hayır

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Bugün sizlere Open to Lan (Yerel ağda Paylaş) oynamayı göstereceğim.Çok basit bir yoldur.Eğer uzak yerlerdeseniz LogMeİn Hamachi gerekmektedir.Ama eğer aynı internete bağlı iseniz hemen Escape (ESC) tuşuna basıp Open to Lan (Yerel ağda Paylaş) yapmanız yeterli olacaktır.

Şimdi başlayalım.
1.Öncelikle kendimize bir dünya kuralım.(Survival,Creative farketmez ne oynayacaksanız.)

2.Open to Lan İşlemi(ESC tuşuna basıp Open to Lan yapmanız gerekmektedir.)

3.Altta çıkan rakamı yani portu bir yere yazın veya aklınızda tutun.

4.LogMeİn Hamachinizi açın,ve kendi IPv4 adresinizi kopyalayın.(Sarı renk ile vurguladığım bölgeye sağ tık yapın ve IPv4 adresini kopyala deyin.)

5.Sonra bir köşeye yazdığınız veya aklınızda tuttuğunuz portu Multiplayer kısmından DirectConnecte basın ve kendi LogMeİnHamachi IPv4 adresinizi oraya yapıştırın.Sonra iki nokta üst üste (:) yapın ve aklınızda tuttuğunuz portu oraya yazın.Ve Join Servere basın.Artık Serverdesiniz.

Kime yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Yapamayanlar Skype'den ulaşsın:nikeman1195
Herkese İyi Forumlar !

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Diğer arkadaş nasıl gircek onu anlatmamışsın ve ipv4 çalıştır cmd ipconfigdemde oluyor

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir de open to landa adminlik falan banlama plugin ekleme , sethome gibi özellikler sağlayan bir mod vardı . Onun linkini bulabilirsen sevinirim.

A

Asigo64

Ziyaretçi
open lan diye bir mod var onu inceleyip anlata bilirmisin hexxitte yüklü olan

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet,siz Open to Lan yapıp çıkan portu IPv4 adresinizle birlikte arkadaşınıza verin.Arkadaşınız DirectConnecte basıp sizin IPv4 adresinizle birlikte portu giricek.Mesela şöyle: IPv4 Adresiniz:port böyle yapacaksınız.[DOUBLEPOST=1401372833,1401372774][/DOUBLEPOST]Open lan moduna gerek yok.Bunları yapıp rahat rahat oynayabilirsiniz.

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum,onun hakkında hiçbir bilgim yok.Siz benim dediklerimi yapın mutlaka olacaktır.

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eleştiriye açığım ama gerekli olduğunu düşünüyorsan kendin araştır.Ben burada moddan bahsetmiyorum doğal Minecraft'ta olan bir şey.İstiyorsan kendin araştır.