Open-to lan

Extractor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar bir sorum olucaktı.Open-to lan seçeneğine tıkladıktan sonra arkadsımın benim single dünyama nasıl gireceğini acıklayabilirmisiniz ?

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Open To Lan Yapınca Chat Kısmına Bir Sayı Geliyor Arkadaşın Senin Sabit IP Adresinin Sonuna Bu Sayıyı : Koyarak Yazarsa Dünyana Giriyor (NOT: Minecraft Sürümşlerinin Aynı Olması Lazım)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Shadow. ve @Cobra1290
bu üyelerin dediklerini birleştir
yani
Aynı wifi de olmak zorunlu [biri masaüstü diğeri laptop farketmez :D]
aynı ise
Başlat >> cmd yaz arama yerine >> çıkan konsola ''ipconfig'' >> En Üstteki ''IPv4 Adresi'' Olan yerdeki ip yi alın bi kenara >> sonra minecraftta girin >>
open to lan açın ve chat yerine bir port gelecek >> Arkadaşınız multiplayer dan o kenara aldığınız ''IPv4 adresini'' ipsini yazın 2 nokta üst üste koyarak portu yazın

Ben Böyle Yaparak Gelen Yeğenlerimle Oynuyorum ^^

Extractor

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ama youtuber lar farklı şehirlede bile olsalar girebiliyor ? :)[DOUBLEPOST=1390992673,1390992561][/DOUBLEPOST]
Open To Lan Yapınca Chat Kısmına Bir Sayı Geliyor Arkadaşın Senin Sabit IP Adresinin Sonuna Bu Sayıyı : Koyarak Yazarsa Dünyana Giriyor (NOT: Minecraft Sürümşlerinin Aynı Olması Lazım)
[DOUBLEPOST=1390992748][/DOUBLEPOST]
@Shadow. ve @Cobra1290
bu üyelerin dediklerini birleştir
yani
Aynı wifi de olmak zorunlu [biri masaüstü diğeri laptop farketmez :D]
aynı ise
Başlat >> cmd yaz arama yerine >> çıkan konsola ''ipconfig'' >> En Üstteki ''IPv4 Adresi'' Olan yerdeki ip yi alın bi kenara >> sonra minecraftta girin >>
open to lan açın ve chat yerine bir port gelecek >> Arkadaşınız multiplayer dan o kenara aldığınız ''IPv4 adresini'' ipsini yazın 2 nokta üst üste koyarak portu yazın

Ben Böyle Yaparak Gelen Yeğenlerimle Oynuyorum ^^
Teşekkürler <3 :D[DOUBLEPOST=1390992859][/DOUBLEPOST]Peki beraber minecraft oynamak isteyen varmı ? :D

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu kadar uğraşacağına hamachiden oynayın, aynı hamachi ağında olduğunuzda lan ağına aç'a tıkla altta port'u yazar arkadaşın senin hamachi ip adresinin sonuna portu ekleyerek bağlanabilir.
Örnek verirsek lan ağına açtın diyelim aşşağıda 34145 yazdı port numarası olarak senin hamachi ip adresini 5.555.555.555 sayarsak, arkadaşın 5.555.555.555:34145 yazarak bağlanabilir.
Burdan @mewsx 'e selamlar.
Not: Ağ ip'si değil serveri kuranın hamachi ip'si olacak !