- En iyi cevaplar
- 0
aynen ama opengl öyle güncellenmez ki benim bildiğim ekran kartını sitesinden güncellemek lazımİşe yaramadı.
aynen ama opengl öyle güncellenmez ki benim bildiğim ekran kartını sitesinden güncellemek lazımİşe yaramadı.
Ekran kartı desteği ggaynen ama opengl öyle güncellenmez ki benim bildiğim ekran kartını sitesinden güncellemek lazım
32 bit.windows kaç bit ona göre bi update vereyim en son yazılım desteğiğğ 11/16/2012 olmuş (not ay/gün/yıl formatında bu tarih)
pardon xp mi yoksa windows 7 mi??32 bit.
Vistapardon xp mi yoksa windows 7 mi??
windows 7 kursana lo
al buğu gur bahem düzelirse tamamdır düzelmez ise geçmiş olsunwindows 7 kursana lo
bide sadece intel ekran kartına sahip olduğuna eminsin demi![]()
Benim bildiğim bir intel bir de ekstradan ekran kartı oluyor diye biliyorum ama eski ise bilgisayar.windows 7 kursana lo
bide sadece intel ekran kartına sahip olduğuna eminsin demi[DOUBLEPOST=1411584645,1411584557][/DOUBLEPOST]
al buğu gur bahem düzelirse tamamdır düzelmez ise geçmiş olsun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yok yenilerinde de öyle de ama şöyle bir durum var bazı çok düşük özellikli bilgisayarlarda sadece intel varBenim bildiğim bir intel bir de ekstradan ekran kartı oluyor diye biliyorum ama eski ise bilgisayar.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman bilemem. Dediğim gibi donanım bilgim azdan da az.yok yenilerinde de öyle de ama şöyle bir durum var bazı çok düşük özellikli bilgisayarlarda sadece intel var![]()
o zaman niye halen konuşmaya devam ediyorsun (çaktırma benim de mobil teknolojiler ile aram o kadar iyi değilO zaman bilemem. Dediğim gibi donanım bilgim azdan da az.